31/5 Morsdag

01:08 God natt

Har suttit på Mikas balkong med lite personer och druckit lite. Dom drog ner på stan medan jag och Mikan stannade kvar här. Vi har nyss städat och grejat här i lägenheten. Så nu är det så fint så. Skulle vara perfekt med lite mat i magen bara, lutar åt en promenad ner på donken. Imon blir det jobb. Vill inte egentligen för det ska ju vara sol men jag vill ha timmarna så det är väl lika bra jag åker dit och Bella jobbar ju också så jag är ju inte själv där. :)

Nej nu blir det donken innan alla från krogen tänker gå dit!

08:18 Uppe med tuppen

Nu har vi nyss vaknat och käkat lite frulle med ett glas iskall cola till. Det satt fint. Vädret ute är underbart och endå har jag bestämt mig för att åka in och jobba endå. Men jag vill ha dom där jäkla timmarna. Jag behöver dom. När jag slutar ska vi fira mamma på morsdag. Har köpt lite fint åt henne. :)

21:03 Hemma efter en dag på jobbet

Vi har nyss firat mamma med tårta och presenter. Nu är dom ute och spelar kubb och jag är tråkig för jag vill inte vara med. Men jag är för trött för det. Vill ta ett bad men känner att jag inte har ro till det, kanske kommer om ett tag. Får hoppas på det.


30/5

11:24 Morsning korsning!

Gud vad dagarna går fort. Men det är bra för då kommer jag snart få börja jobba på kära IKEA igen. Vill ha mitt schema så jag kan kika hur jag ska jobba, det vore lite intressant faktiskt.

Tror jag sov till halv elva idag och det kan man kalla länge när det gäller mig, brukar alltid vakna vid åtta, halv nio. Fick några sms av Angelica inatt som jag vaknade till av. Hon berättade att det hade gått bra till Turkiet fast hon hade hamnat på kleopatra stranden 1,5 km från centrum. Det var inte så bra. Men hon är ju iallafall där nu. Och vill hon kämpa så är det bara att promenera en bit också. :)

Fick för mig att städa rummet igen, bättre att göra det nu än när det blir FÖÖR ståkigt för då skiter jag i det. Tyckte dammsugaren sög så dåligt men det var inte konstigt när pappa hjälpte mig att kolla i den och den var FULL tillochmed ÖVERFULL. Pappa och Kim ska åka och köpa nya påsar så jag kan städa klart. höhö!

29/5

10:15 Hejhopp

Idag ska jag till sjukhuset och det innebär ÄNNU EN JÄVLA RÄKNING därifrån. Ska ta en massa prover och kolla hur mycket allergisk jag är mot nötter och sen ska dom besluta om det räcker att jag har dom här medicinerna som jag kan ta om jag känner av symptomen eller om jag ska ha med mig SPRUTOR?!?! och ta dom själv. Aldrig i livet säger jag bara! Nu ska jag få i mig lite frukost så jag inte svimmar när dom ska ta proverna, usch tycker inte om sprutor!

Hej igen

Fick veta på sjukhuset att om man bara tar prover så kostar det ingenting! :D Och jag förstår inte hur jag kan vara så rädd för sprutor, det gör inte ont ju. Men det är nog som sjuksköterskan sa att själva känslan att det är någonting inne i ens kropp, inne i blodådran som inte ska vara där. Jag och Kim ska snart gå och släppa vild djuret i rinken så han får springa av sig lite. Det behövs nog!

 

28/5

10:58 Godmorgon!

Nu är jag klar för dagen, ska bara stoppa i mig lite mat. Tänkte göra kycklingsallad. Gottie! Sen ska jag åka till syster med en påse hon glömde i min bil igår med godis i!! efter deras dagskryssning. Kanske ska käka upp det istället ;)

Åkte till Mika igår när hon slutade sitt jobb, vi fixade våra pärmar. Nu kan inte mamma gnälla mer på mig om mina räkningar och lönespecar som är hullerombuller för nu sitter dom så fint i pärmen så ojojoj. Känns skönt att jag fått det gjort.

22:23 (åh jag missade 22:22) God kväll.

Har nyss kommit hem från jobbet och har redan hunnit smällt i mig lite pizza, två glassar (en tredje på väg) och lite cola. Mumsi! På jobbet gick det bra, jag sålde 13 men besviken blev jag när coachen istället för shayan lovade tårta igår OCH IDAG för dom som inte jobbade igår. Men inte fick vi nå tårta eller OCH då undrar jag har inte hans mamma lärt honom att man inte ska ljuga? ELLER har hon inte lärt honom att man håller det man lovar? Det har iallafall min mamma lärt mig. :}

27/5

09:22 Uppe med tuppen!

Hoppade i ett bad när jag vaknade, testade min nya duscholja som jag köpte eftersom jag är så torr på kroppen. Sen smörjde jag in mig i min body butter med olivolja som jag också köpte för det. Så nu är jag klar för dagen. Ska in till gävle med Sändy halv tolv och kika lite. Men nu ska jag ner på ica och hämta ut mitt hm paket som har kommit. :) hoppas allt passar! Måste ner och byta nosgrimman till Rambo också, men det tar jag innan jag går till bussen.
____________

10:56 Tänker ta bilen till resecentrum och jag vill åka nu men då får jag vänta så länge där och vädret är ju inte det bästa om jag får säga det själv. Kläderna satt bra. Men ska skicka tillbaka jeans shortsen och en klänning, tyckte inte dom var så fina endå. Funderar på om jag ska beställa en till tröja som jag beställde den här gången, fast i en annan färg för den var jävligt skön.
Kan tiden gå liiite fortare tack?

26/5

Har städat mitt rum sen jag vaknade. Nu ska jag bara bädda sängen sen är jag klar. Skönt! Sen ska jag åka till syster med hennes linser som kom hem hit sen ska jag hem igen och äta lite innan jag drar iväg till jobbet. Vi hörs!


25/6

Har nyss kommit hem från jobbet. Har fått i mig köttfärsås och spaghetti också. Hörde på nyheterna att det har varit en krock vid enen. En motorcykel körde in i sidan på en bil. Mannen på motorcykeln avled av hans skador. Usch vad hemskt!

Nej nu pratar vi om nått roligare. Mikapika och Mattepatte fick lönelöfte, hoppas bara huset är deras nu! Var till Bokia idag och handlade en pärm, register och några plastfickor av Mika. Hon gav mig lite rabatt också. :) Hon är snäll min Mika.


Att tanka bilen var väl jävligt enkelt lär jag då säga. 606 kr gick det på. Känns bra :) Har betalat varenda räkning snart, bara skatten kvar på bilen och den ska jag fixa när jag har skrivit klart här. Imorse dök det ner en till räkning i lådan på 300 kr för den gången jag fick åka till akuten. Kul, ofta det är mitt fel att jag måste åka dit då. Akuten borde vara gratis. När jag tänker efter borde ALLT vara gratis :D


yiho

Gårdagen var kul. :) Mikaela fick ju sig en idolbild och det lever hon nog länge på om jag känner henne rätt OCH det gör jag ju. Idag har vi tagit en slappdag. Mathias gjorde lax och potatismos i ugnen och gud vad gott det var. Jag som hatar fisk. Måste berätta för Ibrahim att jag kanske tycker om fisk endå. Det är nog bara jag som är feg och tråkig när det gäller mat tror jag. Har liksom printat in i mitt huvud att jag inte tycker om fisk. Nog om det. Ett år sen vi drog till Turkiet för första gången. Imon är det ett år sen jag såg Ibrahim för första gången också. Gud vad ett år har gått fort. Helt sjukt.

Imon ska jag tanka bilen SJÄLV. Får se hur det går eftersom jag aldrig gjort det förut. ojojoj! Sen ska jag åka med några slamkypare till min syster som har fixat akvarium. Pratade med hennes dotter idag och hon tyckte jag skulle komma med dom på en gång idag men jag hade ju inte tid. Hon har även döpt fiskarna till Emma och Erik. Det var en tredje också som började på E men kommer inte ihåg det namnet.

Nej, ny vecka imon och jobb alla dagar utom söndag, får se om vi drar till furuvik. Hoppas på fint väder! Lönen kommer ju också imon dock försvinner den ju lika snabbt med alla räkningar, som mobil, bil och sjukhusbesök. Roligt, hemskt rolligt!

Lycka till imon på banken mickispickis och mattepatte!!

NattiNatti!




gooooodiis

Lurade nyss med mig brorsan ner på ica. Var så godis sugen också var jag ju tvungen att handla dricka till imorgon för då är det feeest!! Drygt att jag ska jobba först bara (måste ha på mig kläderna för kvällen hela dagen) och nu kom jag ju på att jag inte vet hur jag tar mig från hofors till torsåker. hm, måste ringa mikapika. BYE!


Sista minuten?

Sitter hemma hos Mika och försöker leta reda på lite resor till turkiet. Ska kanske ta en sista minuten endå. Det finns ju gott om det. Bara det är specificerat så blir jag glad och nöjd. Kikade lite på kolmården också. Skulle vara mys och ta en tripp dit över dagen sådär och det var ju inte så dyrt.

Glad musik

Har nyss suttit och fixat med min mp3. Lagt in en massa musik man blir glad av. Nu ska jag bara bränna några skivor så jag kan poppa i bilen också. Tänkte testa det snart, men jag har för mig att brännan är trasig.

Imon är jag ledig (som nästan alla andra). Skönt! Jag och Mikapika ska kika på lite turkiska filmer. Med engelsk text förstås, annars förstår hon ju inget. :-) Det gör väl inte jag heller för den delen men Ibrahim har ju förklarat dom för mig när vi inte hade text så jag vet ju på ett ungefär vad dom handlar om endå.
Turkiska filmer är faktiskt bra´a!

Ska testa bränningen nu sen hoppa i säng.

OOOM någon vet någon en lotion som är bra att använda om man VERKLIGEN är jätte torr. Tipsa mig! Tack.

Natti

OJ

Ja, oj!

Har inte så mycket att skriva just nu faktiskt..Det blir jobb som vanligt, ska börja gå mot bussen om en timme. Beställde nyss hem lite kort från senaste resan till Turkiet. :-) Skulle behöva prata lite med IboPibo men hans telefon verkar inte funka som den ska och den valde inte rätt dag i sånnafall. Hejsvejs!


Känner inte för att skriva

men gör det endå.

Angelica har åkt hem så nu är det tomt här hemma. Vad ska jag göra imon innan jobbet liksom? Har nyss roat mig med att rensat lite i musikmappen. Ordnade en mapp med lite glada låtar, känner att jag behöver lyssna på lite sån musik nu.
På jobbet gick det skit bra idag. Målet är att sälja 8 och jag sålde 17 så man kan ju säga att jag sålde för två dagar. Känns skönt!

Känner mig lite nere just nu. Saknar ju min lilla yildiz som är många många många mil ifrån mig. Nej, ett besöksvisum ska jag fixa så fort jag vet om han ska in i armén eller inte. Nej om jag skulle göra nån nytta och borsta tänderna sen hoppa i sängen. natti!


Menamen

Idag gjorde vi menamen till frukost. Jag har verkligen saknat det även fast jag tror jag har ätit mig less på det. För gott var det ju men inte lika gott som det brukade vara.

Sitter och väntar på att Angelica ska läsa klart tidningen och snygga till sig lite sen ska vi åka till Mikapika och baka en kladdis. Mumsi! Pratade med min älskade för en stund sen och det värmde så skönt när han i slutet sa "jak alskar dig". ♥ Vill ha skattepengarna nu så jag kan boka en ny liten tripp. Det skulle även sitta bra med schemat från Ikea så jag vet hur jag ska jobba. Dom är ju försenade med allt men "den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge"

Jag hoppas det är slut på medicin ätandet efter den här omgången. När penicillinet mot urinvägsinfektionen tog slut fick jag ju börja med det här och jag blir så trött och när jag är trött blir jag bara irr på allt och alla. Inge kul! Så efter det här får det vara stopp.

Pappa berättade igår att han hade pratat med Angelicas pappa som har jobbat som ambulansförare och han sa att jag skulle vara jätte noga med att det inte var nötter i det jag åt nu. För han hade varit med om flera fall där människor dött för dom hade svällt upp så fort. Hemskt! Jag hade tur.

Hejsvejs

valbo

Har nyss kommit hem från stan. Åkte dit med pappa för att hämta ut medicinerna. 148 kr blev det för två förpacknigar. Det var inte så farligt. För tydligen var det inte tre sorter utan det var kortisonet jag ska ta 10 tabletter i 4 dagar av sen ska jag ha dom med utifall jag märker av nå symptom.

Jag och Angelica tänkte åka till valbo och kika lite. Ska köpa lite grönsaker och annat gott så vi kan göra tacos ikväll. Mums! Tänkte även kika om jag hittar en annan sak som jag vill fixa till MikaPika och hennes små busfrön hon har där hemma. Kattgräs!

Nu är Angelica klar med lockarna och jag ska gå och tigga lite pengar av papi till tacosen :-) Hejsvejs


Gårdagen - ska aldrig med äta nötter

Man lär sig nått nytt varje dag sägs det. Igår fick jag lära mig en ny sak!
Ät aldrig mer nötter.

Blev ett ganska långt inlägg, hoppas ni orkar er igenom det.

Jag gick ner till syster igår för att vi som sagt i det förra inlägget skulle knäppa lite kort. Några kort blev det, men eftersom en gammal tant stod i fönstret och titta tyckte jag inte det var så kul. Stannade kvar hos sandra och väntade på Angelica istället för att åka till syster nr 2.

Vid sju ringde Angelica och hon var utanför, gick ut och i bilen hade hon pistage nötter som jag började äta av, inge mer med det. Vi åkte vidare och köpte kebabrulle/bröd och åkte hem för att stress äta för vi hade lovat att hämta systers kompis i gävle kvart i nio.

Lite efter åtta börjar det klia i ögonen så jag tvättar bort mitt smink och sen jag kan aldrig låta bli att klia så ögonen svällde upp som två pingisbollar. Vi måste fixa en pollen spruta sa jag till mamma sen började jag svälla upp i munnen så vi åkte upp på familjeläkarjouren. Men där var det ju stängt och det kunde man ha räknat ut med lilltån. Vi tanka i bilen för vi tänkte åka in till gävle men då började det svälla runt till öronen och jag började få svårt att andas och började hosta. Vi åkte hem och mamma ringde ambulans. Dom kom fort.

I ambulansen fick jag en spruta i benet och dom började kolla blodtryck och allt sånt. Fick kortisonvatten som jag svalde ner och sen kom värken i magen. Som mensvärk fast 1000 gånger värre, kramper var det nog eftersom jag inte fick tillräckligt med syre ner i magen. Visste inte vad jag skulle göra. Iallafall kom vi in och vägen in var nog den längsta vägen till gävle jag någonsin åkt. Fick ett sånt där "flygplan" på handen och lite tabletter och sen fick jag ligga där i lite mer än en timme och bara vänta.

Doktorn skrev ut en massa mediciner, två av dom ska jag äta nu i 4 och 7 dagar. den tredje  var kortison tabletter som jag ska ha med mig i väskan utifall jag känner dom här symptomen igen.

God morgon

Igår blev det en städning i mitt rum. Det behövdes kan man säga. Men nu är det fint igen. Tänkte torka lite igen nu när allt damm har lagt sig igen som flygit runt i luften.

Senare blir det en promenad ner till syster för att knäppa lite kort. Det är ju så fint väder ute! dock blåser det lite. Men hoppas det är skönt endå. Jag har ju inte varit ut än. Sen tar jag bussen ut till syster nr 2. Tänkte vara där medan jag väntar på Angelica och sen är det så fint i forsbacka såhär i sommartider. Fast jag tror det är mer pollen där ute för fy sjutton vad jag nyser och har mig när jag är där. Får ta nässpray och ögondroppar innan jag åker dit så blir allt bra!



Försöker hålla mig sysselsatt

La mig nyss i ett bad och tog bort gammalt nagellack. Har nyss målat på nytt, guldigt! Tänkte sätta på någon blomma också sen blir det fin fint.

Tänkte att jag skulle gå till syster sen och knäppa lite kort men det blåser ju så fruktansvärt. Lite tråkigt tycker jag. Så jag får väl se vad jag ska hitta på.

Hoppas dom ringer från ikea idag. Jag ringde dit igår och då skulle hon ringa upp idag. Verkar som att ingen har tagit hand om min ansökan. Lyckat! så nu vet jag inte hur det blir med det heller.

Imon kommer Angelica ner och jag vill grilla. Kanske man ska dra ihop ett litet gäng och grilla på lördagen OM det är fint väder vill säga. Skulle vara mysigt!


HM

Har nyss beställt en massa kläder från hm.

ett par shorts,
en kjol,
en klänning, 
ett linne,
en tröja 
och några örhängen blev det.

Så det kommer väl hem om nån vecka sådär. Skönt!

Innan jobbet fixade jag med paketet från ellos eller var det halens? (kommer inte ihåg vart jag beställe från). Lämnade iallafall tillbaka fyra tunikor för dom var inge bra. Sen åkte jag ut och hälsade på Petra. Började känna av pollen när jag var där och jag tror jag nös 100 gånger om inte mer. Ögonen har jag låtit bli även fast att det kliar. Jag är duktig!

God natt!



Får väl skriva ett inlägg då

om mitt roliga liv.

just nu är jag inne i nån deppfas. Drygt är det eftersom jag aldrig brukar vara det och blir irr på alla som går och deppar hela tiden men allt kan inte vara på topp jämt heller.

Jag vet inte varför jag har den här perioden nu. Jag är trött på min tillvaro helt enkelt. Egentligen borde jag vara glad som har ett jobb när så många blir uppsagda.

Det är väl inte det heller. Jag är glad att jag har ett jobb, det jag är mindre glad över är att mitt liv ser likadant ut dag in och dag ut.

Vaknar
Gör ingenting
Åker och jobbar
Kommer hem och gör ingenting
Somnar

Sen blir det ny dag och samma visa.

Hinner aldrig träffa nån för när dom jobbar är jag ledig sen slutar dom och då är det dags för mig att åka till jobbet. Nej, h o p p a s att jag får sommarjobbet på ikea. Blir less när dagarna ser likadant ut varje dag. På ikea vet man inte vad dagen har att erbjuda. Det gillar jag!

Pengar och räkningar är jag också mindre glad över. Nu ska jag inte klaga över det heller eftersom jag inte har en hyra och en massa mat att betala när jag fortfarande bor hemma. Men det duger med 700 till tandläkaren och 800 i bilskatt, 150 till doktorn också eftersom jag åkte på urinvägsinfektion på vägen hem från Turkiet. Istanbuls flygplats är inte att leka med. Iskall!

Och sen kanske mycket spelar in att jag inte ens vill vara i det här kalla och fula landet. Menmen, det blir en ny resa till turkiet i juli. JAG LÄNGTAR!

Nu blev det långt och säkert lite luddigt eftersom jag är så trött på allt men endå vill vara glad, hoppas ni orkar läsa. Nu ska jag hoppa i säng. Men några bilder ska ni få först tänkte jag från turkiet:

Här har vi åkt till Afyon (40 mil från Alanya) för att hälsa på Ibrahims moster och kusin.




RSS 2.0