thank god it was a dream

hela dagen har jag krånglat med internet. nu när jag äntligen tagit mig i kragen och vill skriva blogg, då ska det krångla. det kanske är meningen att jag inte ska skriva?!

innan jag somnade igår låg jag och velade fram och tillbaka om jag skulle skicka ett sms till pappa eller inte, att han skulle ta det lugnt. fick för mig att han skulle dö. ingen trevlig känsla. jag somnade och vaknade imorse ur en dröm där pappa dog, hemskt!

idag på jobbet kom det in en gubbe till byten. han skulle lämna tillbaka några lampor. anledningen var att det stod på förpackningen att lamporna skulle lysa i 1000 timmar och dom lös bara i 500?! okej så han har alltså suttit hemma och tagit tid hur länge dom lös innan dom gick sönder? skämtar han eller? han blir även skit förbannad och börjar nästan kasta saker runt omkring sig...

jag undrar om jag har svårt att sova nu förtiden för att det börjar närma sig dagen vi åker och så fort jag ska till att somna börjar jag tänka på allt som har med resan att göra, jag vill börja packa, alla känslor som kommer komma när jag kommer till antalyas flygplats och ser ibrahim står där framför mig, tänk om jag missar planet i polen?! 
NEJNEJNEJ, DETKOMMERATTGÅBRA!!! "im a clever girl" enligt danni och "i have to trust myself" en order från ibrahim.


stay the night

om mindre än fem timmar ska jag upp och jobba, det känns inte så lockande att gå och sova för jag sover inte skönt i min säng längre, trivs inte i den. måste nog räkna får inatt igen, det brukar funka.when i grow up

äntligen! det tog ett tag innan jag kom in, jävla krångel på alla sidor nu förtiden, bilddagboken ska vi inte ens nämna!!

sitter och lyssnar på musik från mappen som ska med till turkiet, om 28 dagar - fyra veckor kvar alltså sen drar vi. det ska bli jävligt skönt. fixade biljetterna idag, skrev ut dom och la dom med passet. gud vad jag vill börja packa...Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0