IM SOOOOO CLEVER!

igår låg jag och angelica och pratade innan vi somna:

jag (helt allvarlig): det är ganska häftigt egentligen att det finns länder som har flera månar, men konstigt att inte alla länder kan se dom.
angelica: jaa, eller vadå fler månar?
jag: ja men vissa länder har ju tre månar och vi har ju en.
angelica: men helle, det är ju planeter.

ibland förvånar jag mig själv också faktiskt. Inte nog med det så trodde jag även att jorden var platt med en kupa över ganska så långt in i mitt liv.

ben iyiyim

fick nyss ett mejl från photobox, precis vad jag behövde. så på söndag när jag kommer till home sweet home ska jag beställa alla bilder jag har på datorn så jag får det gjort någon gång. det är ju ett par stycken.

snart börjar mitt efterlängtade program... one tree hiill. ja jag har blivit fast. precis som med andra avenyn.. kan det komma ett nytt avsnitt nuuuuuu!

vaknade ganska sent idag, satte igång att plocka undan lite, diskade gjorde jag också. när angelica kommer ska hon plocka ihop lite sen ska vi åka mot välje. och gissa vad?! innan tacosen ska jag och angelica laga menamen, som en förrätt sådär.


benim kücük sevgilim

- my little love!

har förbannat ont i nacken just nu, inte så konstigt eftersom jag spenderar  hela mina dagar vid den här datorn.

imon ska vi till välje och vara där över helgen, det betyder IMON FÅR VI TACOOOOS!! det var ett tag sen nu. undra om zigge har hunnit ömsat, hoppas inte. jag måååååste hinna ta ett kort på honom innan.. för hans ögon är blå.

iyi geceler
- godnatt

ve her tarafını yalamak istiyorum

sådär, nu har jag ändrat headern, heter det så?

iallfall så har angelica kommit hem, hon har med sig en massa turkiska som vi sitter och läser igenom. får se om sofie och johanna har tänkt komma hit senare, vi hoppas på det iallafall för då ska vi bjuda dom på menamen.


Benimle evlenirmisin?

har beställt några tshirts från forever21 nu. hoppas dom passar annars blir det drygt.

sitter som vanligt och väntar på angelica som som vanligt är på jobbet. pratade nyss med min yildiz, han hade tandvärk, lillevän. vill vara där nu och krama. sen sa jag en mening på turkiska men han förstod inte, jag var inte så bra på att uttala orden, aja. skulle skriva det i ett sms, hoppas han förstår då och att meningen är rätt översatt, det vore iallafall ett plus.

igår var det quiz, hoppas det gick bra och att dom hamna på pallen. nu börjar våran stockholmsresa blir klar också, hoppas man inte får jobb just då, det vore lite trist. men jag tänker då inte tacka nej. 

mars blir en rolig månad ska ni se, när jag blir utan lön i feb..."äh pengar är inte allt".....JO, i slutet handlar allt om pengar, för det kostar att ha kul, så är det bara.


bir deli yürek

kan också betyda "ett galet mod" såg jag i uppslagsboken. rätt ska vara rätt.

bir deli yurek

ja nu är det en timme kvar tills angelica kommer hem igen. jag har fördrivit tiden med att spela "lär dig turkiska". fast jag vet inte om jag lärt mig nå än. övning ger färdighet som man brukar säga. igår lärde jag mig ur en sång att "bir deli yurek" betyder "ett galet hjärta". så ordförådet fylls på sakta men säkert. det är kul.

senare ska vi laga menamen. jag borde skriva ut det receptet här i bloggen så ni kan ta in lite turkisk mat i köket hemma men det får bli en annan dag när jag orkar och har tid.. fast tid har jag väl jämt.

please, pleeeease

en vecka har jag varit hemma nu och det gör ont att ens säga det.

igår var jag på en intervju på ringbolaget, det gick skit bra. fast ärligt så tror jag inte dom är så seriösa, eller jag vet inte. det där med rörlig lön är iallafall inget för mig.

så jag blev less, för jag vill verkligen ha ett jobb. kan inte gå hemma, har gjort det i en vecka och det kryper i kroppen. iallfall så har angelica varit hos mig över helgen, hon skulle ha åkt hem i söndags men på grund av snö stormen fick hon vänta en dag.

och gissa vad?!

jag följde med henne, så nu sitter jag här i östersund medan hon jobbar. tänkte att jag kan ju lika bra sitta här och ruttna utan jobb än att vara hemma.

men så idag, vaknade jag av att telefon ringde. det var en väldigt trevlig tjej från vendator i hofors. på måndag blir det en intervju där. hoppet är upp igen.

sen kollade jag mejlen och där fanns ett mejl från callup, en utbildning den 4 feb. så går det inte bra, vilket det ska göra på vendator har jag iallafall en utbildning där.

TACK GUD!

im home, can you take me back now?!

sådär, tre veckor var över på ett ögonblick och nu är jag tillbaka i världen där datorn har tagit över. har sökt en massa jobb iallafall och ska på en intervju på måndag. sitter och skickar över bilder till angelica och det tar sin tid eftersom jag har lite över 300 bilder.

tvingade mig själv att ta tag i resväskan tidigare, det var jobbigt men nu är det gjort och ärligt så var det lite mer jobbigt att se den ligga inne i rummet hela tiden.


RSS 2.0