VAKEN

Vakna kl fem. Har kl på sju så det känns ju bra. Eller inte!

Har fått i mig frukost och nu sitter jag här och huttrar. Usch, vad jag hatar att frysa. Ingen vidare känsla det inte. Idag börjar min resa :D min fjärde resa på snart ett år och det är så himla kul. Jag är så glad. Tio i åtta (tio i sju här) kan ni ju tänka på mig för då är jag världens lyckligaste! ♥ Min väska väger 20 kg så min rygg kommer nog inte vara så glad sen. Tur att det finns hjul på den.


TRÖTT

Orkar knappt hålla ögonen öppna! Men när jag ska sova då ni, kommer jag inte kunna somna istället.

Har varit hos Mikan ett tag nu. Vi gjorde en kladdkaka när jag kom, eller hon gjorde och jag smörjde formen (som vanligt med andra ord) :-).

Jag har fixat naglarna och ögonbryna så nu känner jag mig fräsch. Skönt. Jag börjar fatta nu att jag VERKLIGEN ska åka imon och att jag KOMMER att träffa my little baby. Känns lite overkligt. Men gud så härligt!



SUSAN BOYLE




Hela morgonen har jag packat och donat, nu är det bara lite småsaker som ska ner som tandborste + tandkräm, lite smink och så. Har nyss sytt upp min klänning till ett linne. Tog ungefär en timme. Ska till Mika efter två. Tänkte fixa naglarna och ögonbryna då tills imorgon när jag åker


MIN DAG

Har varit en lång dag!

Började dagen med att vakna vid halv åtta- åtta, min systeryster kom och hämtade mig för vi hade bestämt att vi skulle sola. Vi åkte också till Maxi för att leta efter en scartkontakt (slutade med att jag fick låna en av syster), vi åkte till Bokia och hälsade på MikaPika och hon gav mig även filmen Pearl Harbour (som jag ska ta med till turkiet och visa Ibrahim),

kom hem vid tolv, hoppade i ett bad sen började jag packa. När jag blev klar kom jag på att Andra Avenyn släpptes idag så jag satte mig och kollade på det. Sen kom syster tillbaka och vi tog en promenad till ok där hon fyllde i luft i däcken till barnvagnen. Sen kom mamma hem och vi fick i oss lite fika. MUMS! Jag fick skjuts till bussen som tog mig till jobbet.
Jag sålde 12! BÄST!

Nu är det godnatt och sov gott snart!

Hörs imon ♥


EN BOMB I VÄSKAN?

Jag tänker ta med mig min dvd till turkiet, så vi kan kika på filmer som även jag förstår. Men papi kom nyss och sa att dom säkert kommer tro att jag har en bomb i väskan?! Så jag letade upp numret och ringde till arlanda


"så länge den inte har nå vassa kanter som ser ut som vapenliknande så går det bra, och det har jag svårt att tro att en dvd har"

Så nu är det bara att packa ner den. Systeryster kommer snart och hämtar upp mig. Vi ska sola, vet dock inte om det är sån bra idé eftersom jag är snorig och det kliar i halsen så snart blir jag tokig! Ska nog in på apoteket och köpa nässpray också. Både vanligt och för Pollen. :/

2 dagar kvar nu, fattar ni? TVÅ DAGAAAR! ♥
Vi ska nog bo på samma ställe som sist, MYYYYS!

 
 


TVÄTT TVÄTT

Håller på att tvätta förfullt, 3 maskiner (svart, vitt & färg) blev det och hinner bara med två. Kanske mamma kan slänga in den sista. (A)

Känner mig stressad inför resan. Vet inte riktigt varför. Har ju tid på mig att fixa med allt. Men det känns drygt att åka iväg och jobba nu ikväll och imon kväll. Och tiden bara springer förbi, ska snart börja promenera till bussen.

Åh vad jag vill åka nu.




EN SJUKT JÄVLA BRA VIDEO

Från när jag, Sandra och Mika var i Turkiet. Helt underbart! ♥




GRATTIS TILL MIG

Ja då kom dagen man blev 20 år också. Tiden går fort. Nu får jag gå på systemet också, gud som jag längtat (eller inte) men lite enklare blir det ju.




JAG KAN INTE SLUTA SKRATTA

TRYCK -> KNÄCKEBRÖDSDANSEN HAHHA




INTE PESPI

MikaMika om EN TRÖTTSAM DAG:
"Neeeeej neeej nej, det där är inte peppan, det där är zingo :D"




6 gün kalan

Käkade nyss mackor som mamma bakade igår. Gott! Var lite skeptisk först för jag tycker inte om vitt mjukbröd. Det lägger sig bara som en klump i magen. Men när jag sagt det till mamma kände jag mig dum. Jag menar, hon bakade dom ju faktiskt igår också duger det inte :/ Så jag fick dåligt samvete och åt endå.

En annan gång jag fått dåligt samvete var när pappa skjutsade mig till bussen och just när vi kom till resecentrum la bilen av. Det blev nå fel på batteriet och pappa vet hur mycket jag h a t a r sånna där skruttiga bilar (som han jämt haft) som krånglar och har sig. Iallafall stod jag där och tittade på när han försökte få igång det. "du kan gå till bussen" sa han. Men jag stod kvar endå så jag såg att han kom iväg. Iallafall var det inte det jag fick dåligt samvete över. Det var när han skulle springa igång den. Där går gränsen, jag springer inte igång en bil. PINSAMT! Men när jag såg hur han tog tag i bildörren för att springa igång bilen kom jag och tänka på hur dum jag är, bara för att det är pinsamt. Så jag började putta på!

Nu ska jag till rinken med Kim och Rambo så Rambo får springa av sig lite. Jag var där en gång i morse också. Det behövs för hans psyke!

Jag är sugen på att festa!! och gå ut på krogen!! Jag skylller på solen :-)



EN TRÖTTSAM DAG

Gick ner på stan till två, då Mika slutade sitt jobb. Vi gick till dollar där hon köpte lite disksaker. Systeryster med hund följde också med oss. Sen skiljdes vi åt, vi gick till Mika och sandra till henne. Vi har mest degat framför tvn och trötta som vi blev tänkte vi att det skulle vara skönt med en promenad och lite friskluft. En kort en blev det när vi märkte att det regnade. Mika glömde nyklarna inne och hennes syster hade nyss åkt därifrån och kastade den nykeln hon låste med i brevinkastet så vi gick till Mikas mamma. Där bjöds det på skorpor med skinkost. Det ska jag be mamma köpa imon. Mums!

Blixten(Mikas katt) tyckte det var intressant på tvn och Pepsi(Mikas mammas katt) somnade på ett konstigt sätt :-)
NATTI

KLANTARSEL

Var nyss ut med Rambo, släppte han i rinken så nu ligger han här bredvid och flåsar. Pratade med Angelica på vägen dit och vad gör jag inte då? Tappar mobilhelvetet. Nu är den ful och nu vill jag inte ha den nå mera!






INATT JAG DRÖMDE NÅGON SOM JAG ALDRIG DRÖÖMT FÖRUT

JAG DRÖMDE DET VAR FRED PÅ JORD, OCH ALLA KRIIG VAR SLUT!

NEJ, det gjorde jag inte men jag drömde att my little baby hade kommit till Sverige (för att stanna). Det är äckligt vad drömmar är verkliga ibland. Gissa om jag blev besviken när jag vakna? Mm MM mM.

Systeryster Petra kom och hälsade på mig ett tag tidigare, vi tog med rambo till rinken så han fick springa av sig lite. Sen kom det en besiktningsgubbe som skulle besikta lägenheten. Jag har också hunnit med att städa mitt rum, vädrat täckena och torka golven. Skönt att jag fick det gjort. För jag kände imorse när jag gick in dit att "nej nu är det dax att städa annars blir det för stökigt igen" (och då rasar allt ska ni veta).

Nu ska jag fixa det sista innan min vardagliga promenad till bussen som tar mig till jobbet som vanligt.


9 GÜN KALAN

En vecka kvar snart bara. Herregud, vad tiden går!

Det var ett tag sen jag skrev nu
. Så va har hänt då?

Angelica åkte hem till sig igår. TRÅÅKIGT tycker jag. Men känner jag oss rätt ses vi nog ganska så snart igen.

Jag jobbade 11-19 igår. Det går inte så bra på jobbet nu fast det gör det inte för någon. så äsch! Efter jobbet åkte jag till min fina vän MikaPika och hälsade på. Mamma kom och hämtade mig vid tio.

OCH

här sitter jag nu, nästan klar för en promenad ner på stan. Måste bara gå ut med Rambo och göra en sallad som jag ska ta med mig till jobbet sen tänkte jag. Vill inte äta något nu eftersom jag ska till tandläkaren.



SOOOOL I SINNE

Kom nyss in från rinken. Jag och Angelica tog med Rambo dit så han fick springa lite. Tony (bror) och Matilda (systerdotter) kom också och var där med oss en stund.
 







STADSPARKEN

Sitter och väntar på att mamma ska bli klar för då ska vi åka till Stadsparken och leka lite med Matilda. Jag väntar också på att Angelica ska komma, hon skulle egentligen ha åkt igår men åkte imorse istället. Snart är hon här om inte polisen tar na. Hon körde 120 på en 70 väg. :o

Inatt somnade jag runt halv 4 - 4. Kunde verkligen inte sova. Jag provade olika kläder som jag kan ha i turkiet. Kändes bra att ta på sig lite sommarkläder igen. Imorse har jag känt mig knäpp. För lite sömn och frukost direkt när jag vaknade ligger nog bakom det. Jävla limpa, blir som en degklump i magen.



SKRATTA ELLER GRÅTA?

Åkte nyss hem från MikaPika, tror ni inte jag blir stoppad av polisen då? ne, det blev jag inte.

Dom åkte bakom, jag blev rädd och stannade själv.

Polis
"Nu måste du nog lägga i handbromsen för du rullar bakåt"

Jag
"Oj"

Polis
"Vad duktig du var då som stannade självmant"

Jag visar upp körkortet och svarar att det är pappas bil. Sen får jag blåsa samtidigt som Polis nr2 kommer fram som så glatt visar sig vara mitt ex pappa. HA HA HA! Han gratulerar så mycket till körkortet och frågar hur det känns

"Det känns bra, men jag blir ju rädd när ni åker bakom"

Sen fick jag åka och JA jag var livrädd för att få motorstopp. Men tji fick dom!

Läggdags nu. Puss



KÖRKORT

Idag kom mitt körkort, gick ner till ica för att hämta ut det och passade på att köpa kattmat medans. När jag kom fram till kassan skulle jag tydligen hämta ut körkortet på posten. Det var bara att gasa dit utan lysen. haha! När jag åkte hem ringde jag till papi så han hjälpte mig så jag hade lysen när jag åkte hem.

Nu tänkte jag hoppa i ett varmt och skönt bad. Sen ska jag åka med mami och handla lite!



SOV GOTT

Ska hoppa i min nybäddade säng nu. Skönt!

Godnatt!




RENT OCH FINT

Har nyss städat mitt rum så nu luktar det fräscht. Tänkte att det skulle vara lite fint såhär till påsk och på torsdag kommer ju Angelica ner hit. Då blir det menamen igen!

Tänkte ta bilen till jobbet idag. Lite läskigt att åka så långt själv.
Men det ska nog gå bra!

UNDERBART!





TRÖTTIS

Så fort jag slutat från jobbet och kommit hem ska jag lägga mig i sängen. Kika lite på tv´n och somna skönt till den.

Sådär tänker jag varje morgon

Men sen när jag kommer hem är jag för pigg för att sova, och går inte och lägger mig. Men idag SKA jag göra det och jag behöver sömn känner jag om jag inte vill bli sjuk. och det vill jag inte.

Sitter och funderar på om jag ska ta bussen till rese eller om jag ska ta en promenad. Lutar mest åt bussen, men först ska jag borsta tänderna.

Hörs!




EN HÄRLIG UTEDAG

Åkte till syster Petra när jag vaknade och lekte lite med hennes barn. Vid halv tre tog vi bussen in till Valbo och kikade på EMD. Stackars Matilda började grina när hon inte fick gå upp och krama Erik, lilltufflan. (man var tvungen att köpa deras skiva för att få komma upp). Sen vi kom hem från valbo har vi varit ute och lekt. Tröttheten börjar komma.

Väntar på att pappa och Kim ska komma hem så jag kan ta bilen till MikaPika. Tänkte att det kunde ju vara mysigt att vara där ikväll för ovanlighetens skull sådär.

Och vad ser jag inte när man kommer hem då? Jo jag glömde logga ur msn innan jag åkte och My little baby hade skickat ett hjärta<3 genom en sån där blinkning. :) kan man bli annat än glad?! och sol är det ute också!




KÖRKORT YEEESS

Är riktigt trött nu känner jag. Började dagen med en uppkörning som jag klarade, underbart!! Skulle träna lite på att backa tyckte han, men vafan sånt kommer ju med tiden. Det är ju inte så att jag har tänkt backa runt ett gatuhörn varje dag precis. Sen åkte jag till Gävle och träffade Sändy, vi fixade lite saker till kvällen och jag gick även och köpte mig lite kläder på HM.

Om en timme ska jag ta bilen, mamma vad läskigt och köra till MikaPika. Vi ska sola hade vi tänkt och eftersom jag ska möta henne på stan och hon cyklade till jobbet så tänkte parkera vid henne i norrsätra sen gå till stan så vi kan promenera hem till henne tillsammans efteråt.




SNART GÄLLER DET

Vakna nyss av ett sms av MikaPika "lycka till nu gumman :) hörs senare" och jag tänker inte säga tack. :-) Men det ska nog gå bra, jag ska ju bara bevisa att jag kan och det är ju bra eftersom JAG KAN!




HEJHÅ

Är ledig två dagar i streck nu. Gud så skönt! Idag gick det iallafall någorlunda bra på jobbet. Vi blev indelade i lag och det laget som hade mest sålda när vi slutade fick en påse med godsaker bla en stor flaska pepsi, en påse jordnötsringar, en påse sura nappar, en påse geléhallon, choklad och en trisslott. Mitt lag vann! Men inte ett skit vann jag på lotten. 

Nu ska jag hoppa i säng men först tänkte jag borsta tänderna och det lär nog behövas om man tänker på allt jag proppat i mig nu. Imon är the big day, önska mig lycka till! GODNATT!




EN DRÖMRIK NATT

Inatt drömde jag att Ibo tänkte jobba varenda dag jag var där. När jag slog upp mina små blå var det första jag tänkte "nej du får inte jobba varje dag". Och endå så pratade jag med Ibo innan jag somna och då sa han "i will not work when you come". Jag drömde också att det var någon som klippte av ALLT mitt hår. Jag tror jag har lite ångest över håret för igår drömde jag att jag ville klippa upp det men MikaPika tvingade mig att permanenta det. Nu funderar jag på om jag ska ta och köpa löshår. Inte för att jag vill ha längre hår utan tjockare och en på jobbet har köpt hår i vallhov och det verkar vara bra där.

Idag är det 3 veckor kvar
, tiden går verkligen fort. Angelica kommer förhoppningsvis ner och hälsar på nästa vecka. Det hänger på hennes schema, hoppas hoppas att hon kan det. Då ska vi laga en massa Menamen varje dag.

3 bilder från när vi var i Turkiet i Augusti och December-Januari:
  


Jag pratade nyss med Ibo om att jag vill gå på hamam när jag kommer dit. Det är ett måste. Hamam är ett turkiskt spa och det är så värt att gå dit. Dom skrubbar verkligen bort ALLT äckligt och gammalt skinn som sitter på kroppen. Ni fattar inte hur mycket det är som skrubbas bort. Äckligt att man går med så mycket skit på sig. Plus att det kan vara bra så här till sommaren eftersom brännan sätter sig bättre. :-)

Ska få i mig lite mat snart har jag tänkt och om en timme ungefär ska jag börja promenera mot bussen som ska ta mig till jobbet som vanligt.


 


OKEJ NI LURADE MIG

OCH JAG HAR NYSS SLUTAT GRINA. tack
________

Fick nyss ett sms av Angelica där det stod:
"Ring dannis telefon fort det är viktigt!"
________

JAG RINGDE UPP

Och danni svarade:
"NEJ MEN ANGELICA ÄR PÅ HOTELLET, JAG ÄR PÅ POLISTATIONEN. DOM RINGDE DÄRIFRÅN OCH SA ATT IBO HADE BRÅKAT."

Jag:
"NEJ, DU LURAS BARA! FÖR DET ÄR 1 APRIL."

Danni:
"NEJ OCH HAN KANSKE KOMMER ATT HAMNA I FÄNGELSE, MEN JAG SKA FIXA DET HÄR. JAG HAR RINGT NÅGRA KOMPISAR OCKSÅ."

Jag:
"NEJ, DU LURAS!"

Danni:
"NEJ, JAG SKULLE ALDRIG SÄGA EN SÅN SAK OM DET INTE VAR SANT."

Jag (chockad):
"JAHA, OKEJ."
________

HAN SKULLE RINGA NÄR HAN VISSTE MER SA HAN.

Försökte i panik ringa angelicas telefon men hon svara inte, ringde igen... inge svaaaar!
________

SEN DÖK DANNIS NUMMER UPP PÅ TELEFON

ringer upp och då svarar ibo
"HEEEY BAAABY"

jag S N Y F T A R fram ett "HEEEJ"

Ibo
"NEJ, VARFÖR GRINAR DU? DOM VILLE BARA SKÄMTA LITE"

Jag:
"HA.. HA.. HA.., så himla kul!"


1 APRIL

OCH JAG ÄLSKAR VÄDRET UTE!

idag är det 17 dagar kvar till jag fyller år. Woopidoo!

OCH 22 dagar kvar tills jag åker. Härligt! Tiden går fort.

Tänkte ta mig en promenad ner på stan och hälsa på mikapika snart. Jag hoppas hon slutar två, har för mig det iallafall. Annars blir det väl en promenad hem igen. Usch, det kändes drygt. HOPPAS! HOPPAS!



____________________________________________________________________

Kom inte så långt innan jag fick ett sms av Mikapika att det var imorgon hon slutade två. Så det var bara att vända på klackarna igen.
Men gud så varmt det är ute, skönt med en liten promenad iallafall.


RSS 2.0