VI SES, HEJDÅ

There will be no rules tonight
If there were we'd break them
Nothing's gonna stop us now
Let's get down to it
Nervous hands and anxious smiles
I can feel you breathing
This is right where we belong.

sådär, lite sömn fick jag iallafall..typ sex timmar. vred av elementet så jag vaknade med ont i halsen, nu har det gått över lite iallfall men näsan rinner.

har nyss tryggt i mig frukost, det var äckligt. men det tar lång tid innan jag får riktig mat nu, måste nog köpa en macka på arlanda om jag ska överleva. för mat blir det inte förrän efter halv fem när jag kommit fram till istanbul.
hejdå så ses vi när jag kommer hem igen, det vill säga den 20 jan. har ni tur kanske jag hittar en dator någonstans i turkiet också. jenna, sandra och mikaela er ringer jag någon gång framöver. <3










jag har fjärilar i magen. jag hoppas dom kan låta mig få litelite sömn iallafall.

läggdags nu. pratade nyss med angelica, hon följde med mig till ica också (i telefon). vi pratade nästan i en timme, stackars hennes pengar på mobilen. stackars henne också som är på väg till arlanda redan nu, sen ska hon även vänta där helt solo i fem timmar innan hennes plan går.

klockan måste jag komma ihåg att ställa också. 05.30 var tiden ja. ojoj. läggdags som sagt. skulle ringa angelica om jag inte kunde sova och det lutar nog åt det hållet ja.

jag är inte så nervös över mellanlandningen i polen längre heller, det känns skönt. jag menar jag är nog inte ensam på planet som ska till istanbul så det är väl bara öppna käften och växla några ord med någon. och jenna sa tidigare att det är lättare att mellanlanda än att byta plan så jag litar väl på henne då.

nemen släcka lampan nudå så säger vi gonatt.


i feel good, lalalaaaa

om 24 timmar sitter jag nog och äter mat i istanbul med angelica och väntar på flyget till antalya som går kl sju. har packat det mesta, har en tröjja nere i torkrummet bara sen så är jag helt klar. 15 kg visade vågen.

om ett tag ska jag ner på stan med petra och sola en sista gång innan jag åker, lite brunare har jag blivit iallafall. sen blir det kanske en cheeese på donken. ska bli kul att träffa söt eddie och bus matilda.


tomorrow is the day

imorgon vid den här tiden har jag åkt en kvart med flyget, mot polen. ligger och nyser som sjutton nu, har inte tid att bli förkyld...

JAG BER

kan jag få somna någon gång, jag blir tokig på det här. imon kommer jag verkligen inte kunna det så jag behöver den här nattens sömna. alla jävla tankar försvinn ut från mitt huvud ett tag, kom tillbaka i mina drömmar när jag somnat. TACK PÅ FÖRHAND!


you have captured me

nu, snart eller exakt 20.05 är det precis två dygn - 48 timmar kvar alltså tills vi är framme i antalya. gud så underbart.

nu ska jag och sandra kika på femte harry potter filmen, sen ska jag sova. den här dagen gick fort endå, det trodde jag inte. bara morgondagen kvar sen börjar färden.

ANOTHER COLOR TURNS TO GREY

FYRA timmar kvar nu..

har nyss varit och solat med mamma och sandra. dom tar bra dom där nya solariumen. åkte förbi maxi en sväng och köpte nagellack också.

skivorna som ska med ner är klara nu, sandra hjälpte mig att bränna dom, skönt att ha det gjort. imon är dagen då jag bara ska packa och ta det lugnt, fixa det sista och så för sen åker jag och pappa mot arlanda vid halv sju på lördagmorgon.

angelica hon åker till arlanda med tåget redan imorgon. ska bli kul att se henne sen i istanbul, sammaträffande att båda är där samtidigt liksom. haha.

one love

som ni alla vet vid det här laget vill jag åka till turkiet nuuuu, jag räknar ner varenda minut nu. kom på mig själv nu när jag vaknade vid tolv att tänka:

"nu är det tio timmar kvar till jag kan gå och sova igen"

det här börjar bli ett sjukt beteende nu, men det gör inget för på lördag kommer det vara helt borta.

merry christmas grandma

ja då var julafton över för iår. kan inte riktigt säga att hela julen är över för julmat lär det nog bli en hel del framöver.

här hemma börjar allihopa bli sjuk, så jävla typiskt. pappa som ska skjutsa mig till arlanda och jag som ska tll turkiet. vill inte vara sjuk där..

tuggummi(VIKTIGT) måste jag komma ihåg att köpa, massa paket som jag ska ha på flyget upp&ner, upp&ner sen upp&ner igen.. iiih vad jag längtar, två dagar kvar nu.

dra åt helvete piss dag

idag har allt gått fel. hade det inte varit för jenna, sandra och mikaela hade jag nog gått och lagt mig på en gång för att sova bort skiten. men ska träffa dom senare och byta lite julklappar.

ont i huvudet har jag också. och mina lilltår har jag väl brutit så många gånger jag slagit i dom medan jag städade......AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!

time to sleeeep

varje kväll nu förtiden håller jag på att klia sönder mina ögon. så nu säger jag godnatt och lägger mig i sängen med pappas ord ekandes i huvudet "ja, tröttheten kommer ikapp dig. det blir så när man är uppe halva nätterna".


take me up to heaven

sådär då har en ny dag vaknat till liv. har sprungit runt och busat med rambo så nu ligger han i sängen bredvid mig (nähä nu gick han) och flåsar.

efter tre ska jag åka in till valbo med mamma och alla syskona, ska inhandla det sista till turkey fan fem dagar kvar nu bara.

* aceton
* bomullstussar
* tops
* balsam
* tamponger
* sminkservetter
* tandkräm
* mascara
* ögonfransböjare
* nagelfil
* sugrör VIKTIGT! (ja, klart det finns i turkey, men orkar ej springa och leta där så fort jag kommer dit)
* rakblad
* nessesär

några leggins måste jag också fixa.

jag vill ha brunt hår igen




 

burn it baby

kan min lillskit till bror gå ifrån den andra datorn så jag kan gå och bränna skivorna som ska med till turkey. finns ju inte nå ljud på den här datorn vilket suger. jag vill ju lyssna igenom låtarna först oså. skriver "ju" hela tiden, måste sluta med den dumma ovanan..

när vi åkte och köpte resväskan till mig idag var det (där tänkte jag skriva ju) jag som körde och jag gjorde en sån jävla bra parkering. pappa satt bredvid och sa:
aa akta

jag irriterad (jag kör, jag känner, jag kan)
vadå?

pappa:
jamen, du svänger ju så sent.

när han sen såg hur fint jag stod sa han:
det där gör du inte om igen eller unge.

mamma:
men varför säger du sådär?

pappa:
jamen, sådär har jag nog aldrig fått till det när jag parkerat.

hihi, jag är så bra och pappa blev avundsjuk.


i wanna spend my nights and days between your arms and even in my dreams, I wanna be kissing your lips

sandra, säger:

skulle du köpa nå till ibra fast dom inte firar?

köp en dalahäst hahah


Helene - säger:

nej jag vet endå inte vad jag ska köpa

hahahha ja visst

hahaha han bara "eeeh a horse, thank you" (himlar md ögonen)


sandra, säger:

hahahahahhahahaha

hahhahhahaha

säg "it represent sweeeden"


Helene - säger:

hahahah "ofcourse my horse"


sandra, säger:

hahahha klocken


Helene - säger:

hahahahaaha


sandra, säger:

hahahahhahahah


chips och trocadero <3

det blev ingen solning med mikaela, hon hade stängning så jag åkte dit med mamma och syster istället. vi testade det nya stället eftersom princess var stängt. det är så avslappnade och skönt att sola så jag somnade tillochmed när jag låg där. men jag behövde verkligen slappna av, är så stressad över allt nu fast att jag har tid på mig..

gick nyss och kissade, drog ner byxorna och satte mig... på locket. dags för sängen nu tror jag. tur att jag inte hann börja kissa. det skulle vart nått det va?

nej men om jag skulle prova ringa angelica, hon sitter ju aldrig mer vid datorn så det blir inte lika ofta vi pratar. hon har nog skaffat sig ett liv, undra bara när jag ska göra det?!

tankeöverföring enda bort till turkiet

sådär, nu har jag en resväska. dags att börja packa. satt just och tänkte på om jag skulle ta och ringa ibrahim men kollade på kl och tänkte att han säkert sov. fortsatte med att vika mina kartonger (sånna där man gjorde i skolan ni vet) också ringer han.. han ville bara höra min röst. sweeet!

kartongerna jag håller på att göra ska kim lägga en julklapp till pappa i..så ska han få sitta och öppna låda för låda på julafton. haha.

ikväll ska jag åka ner på stan och sola med mikaela, behövs lite färg nu när jag ska åka ner till ibrahim känns det som. hinner ju sola två gånger iallafall. nej dags för låda nr fyra..


upp och hoppa din lilla loppa

godmorgon! vad skönt det var att gå upp i skaplig tid för en gångs skull, kl är inte ens halv elva och jag är klar (nästan iallafall) bara mascaran kvar. har hunnit med att bada och måla naglarna också.

när pappa kommer hem från kim eller tonys match ska vi åka och köpa en resväska. sen är det bara att börja packa. iih!

LEENDE GULDBRUNA ÖGON <3


CHRISTMAS TREE

har nyss klätt julgranen, den blev så fin så. nu ska jag sätta mig med the family och kika på dansbandskampen.

 

you got me baby

sådär då har man sovit lite middag också, vet inte om jag håller på att bli förkyld. det FÅR/KAN jag inte bli nu, jävla baciller. hoppa på någon annan.. fryser gör jag också, men det är nog för att jag nyss vakna.


ME LOVE YA

har nyss varit och hämtat en julgran, vet inte om den var så himla fin men den duger väl. brände mig på en sån där biltändare också när jag tröck in den och sedan kände på den. kim sa faktiskt att den var het om den lyste orange, det gjorde den inte så jag satte dit fingret. jag har kört hela vägen och fram och tillbaka. me good.

pratade nyss med ibrahim, han är söt den killen.
idag är det en vecka kvar :o herregud. börjar bli lite stressad tror jag. är mkt jag måste köpa som ska med och sen måste jag packa också. jag har inte ens en väska som är bra?! kan någon låna mig en? (A) jag lovar att vara jätte snäll..


my heart is wherever you are

har fikat en massa så nu är magen mätt på marränger. usch. karlsson och thorell ska komma hit och hälsa på. kanske plix följer med också, den karln har jag inte sett sen skoltiden tror jag och det är ju att bra tag sen nu. tiden går fort när man har kul....

ibland tar tankerna över, you know.

this is the life

  
  
1. pepparkakor. 2. smälter socker, hett som fan. 3. huset står klart. 4. mikaela sätter dit julbelysningen.

  
  
1. se så fint. 2. min fina snögubbe. 3. det går framåt. 4. min tomte och mikaelas julegris.

 
 
1. snön har lagt sig. 2. rudolf. 3. klart 4. stuprännan ville jag äta upp.

   
  
1. mina lussekatter/bullar. 2. ser gott ut va? 3. miiina. 4. dom har mika gjort. 5. ni kan ju inte säga att dom är fula?

 
1. före. 2. efter

happy birthday to you

idag fyller min mamma år. GRATTTTTIS!

är klar med städningen. äntligen. ska plocka in lite disk innan mamma kommer hem.

tänkte bara lägga ut lite picture:
vet att ni har längtat efter det.

  
1. parteeey 2. preeeessa!

 
3. me and sändy. 4. we are the winners, we are all the best.

its our time now

godmorgon. inatt har jag sovit skönt. sandra och milton har nämligen sovit här också.

håller på att städa lite, tycker inte om när det är stökigt för då känns hela mitt liv stökigt. paniiik alltså. tänkte lägga in bilderna men tog tag i städningen först annars kan ajg endå inte koncentrera mig.

turkiet närmar sig med små steg, det är bra för då får jag snart träffa dig dig dig! önskar jag hade bokat flyg med bara ett stopp i istanbul (tur att jag har det på hemvägen), nu kan jag inte längta riktigt för jag kommer hela tiden på att jag ska mellanlanda i polen, bara tanken ger mig panik...


sweeeet dreams

kommer hem och ser att min blomma (den jag köpte av min bror) har gått av. åh, jävla monsterblomma jag är borta en dag och den växer över blompinnen.

jag har inte sovit så många timmar inatt eftersom jag var på quiz igår, gick till mika direkt efter jobbet och vi har ju som sagt bakat och klätt granen, tänkte ju lägga ut bilder men just nu är jag för trött för det... så godnatt och bilder kommer imon!

all i want for christmas is YOU

make my wish come true (A)

väntar på att lussebullarna ska jäsa färdigt, jag har gjort sånna fina. mikaela också. pepparkaksvärlden ska vi snart börja med, den kommer bli så mysig och fin. ska göra lite kola först.

aah nu höll min kamera på att åka ner i golvet, kattskrälle skrämmer livet ur mig.

NIO DAGAR KVAR!

we are the winners we are all the best

vann hela skiten igår så v.4 drar vi på en weekend till huvudstaden.

från med nu är jag arbetslös. hur känns det? inte ett skit. måste packa sandras saker nu så vi hinner bli klar tills vi ska åka ner på stan med mikas mamma och käka kebbe. mumsfillibabba!

har ni tur kanske det kommer någon bild sen från igår och på mitt och mikas fina pepparkakshus (vi ska göra senare). puss o nyp!

one thought of you is all it takes to leave the rest of the world behind

sådär nu är jag redo för fest. ska följa med jenna till nått ställe på stan sen drar vi till mikaela (hon slutar sex och vet inte att vi komma, men det går nog bra) höhö.

ska få lite mat i magen snart, känns att det behövs nu. den är lite tom. ha kul ikväll, det ska jag ha. (känns som att det är lördag nu :S)


some picture

la in lite bilder från kameran, så här kommer det några som jag samlat på mig:

 
monsterblomman jag köpte av tony (min bror) enbart för att pengarna ska gå till deras klassresa. nu är den dock ute på sina sista dagar. tråkigt, för den var fin.

 
1, rambo, en söt rackare. 2. men blir oftast ful på kort.

  
1. kim (bror) en helt vanlig dag. 2. titta stjärten :o (sån vill jag också ha) 3. okej, han skulle på lusseinnebandy.

   
  
1. eddie (systerson). 2. jag och eddiematvrak. 3.  TACOOOOS. 4. snålskjuts. 5. singstar.
6. oah hela natten OAAH HELA DAN. aohaohaohohaooOOO.


i lördagsnatt fick jag den här sötnosen i sängen, har inte sovit så skönt på länge som jag sov då. han gav mig tryckhet.

i wanna be your love light from above

hej angelicas rastkompis linus, hur mår du? jag tycker synd om er som har lunch kl ett den här veckan och nästa, ni kommer ju dö av hunger typ, visst? ta väl hand om angelica.

jag har nyss varit ute och gått en timme, fram och tillbaka till stan. nu ska jag lägga mig i ett bad med mycket skum.

sleeeeeeep

vad gör jag uppe nu, skulle jag inte sova?! jo det skulle jag. GODNATT!

good night sweetheart

håller på att klia sönder mina ögon så det är väl dags att sova kanske. ska bara köpa sandra julklapp sen är allt sånt klart. tack o lov!

yipppieee

så nu har jag klarat av min sista dag i kassan, bara uppacket på torsdag kvar sen är jag en arbetslös tjej,



some people search forever, for that one special kiss

god morgon får jag väl säga då. vaknade nyss och har sovit ganska så skönt, hade kunnat sagt perfekt om jag inte har så ont i nacken jämt...

idag blir det jobb, näst sista dagen jag jobbar. fast det känns inte som det, känns mer som att jag ska iväg på semester sen komma tillbaka till jobbet. blir kanske mer uppenbart när jag kommer hem igen. usch hem igen. det vill jag inte ens tänka på.

nu blir det en dusch... eller ska jag ta ett bad?! ja bad får det bli, har ju tid på mig.

hon förstår inte vad hon går miste om

Helene - säger:

jag blev skit sugen på mjölk

och vindruveor

åhh jag har borstat tönderna

men munnen skriker "MJÖLLK"


jenna säger:

usch


Helene - säger:

justja du dricker ju inte

och jag måste ha mjööölk nu, så är det bara. shit the same om jag borstat tänderna. finns inge godare att dricka iskall mjölk när man verkligen känner suget efter det enda ner i magen. LÄR DIG jenna,,, av mig! HEHE
____

aah. fan vad gott, nu kan jag sova. nattitititii


vilken är den sämsta raggningsreplik du fått? (och funkade den?)

sanning eller konka på msn.

jenna säger:

skulle väl vara när V.B sa "vill du följa med hem till mig och äta makaroner och hångla" och nej den funkade ej för A blev sur


jenna säger:
HAHAHAHHAHAHAHHAHAHAH


Helene - äter bara röda saker säger:

HAHAHAHAH'


you cant have me like your dream, when i want to be your reality

ibo säger:

ı love u (L)

fan vad jag vill åka nu, på en gång. NUUUUUUUUUUUU.... nu sa jag! åh


lucky me

verkar som att jag hade den där turen med mig endå. wiho!


breathing your love

blev ganska lugnt igår. drack cola på slutet, så jäkla mycket godare. usch är så trött på allt som har med festa att göra.

idag drog vi till valbo och handlade lite julklappar, har bara en kvar nu. känns skönt. justja, kom ju hem med två t-shirtar till mig också....det var det som inte fick hända. måste spara pengarna till jag åker ju. 12 dagar kvar nuuuu!!! underbart!  

vill att my man ska komma in på msn, men verkar inte som jag har den turen med mig idag...

i kissed a girl and i liked it

igår gick det bra. slutade fyra men åkte från jobbet tio i sex.

slutade fyra, bussen går tjugo i fem, väntade i fikarummet, pratade med några arbetskompisar, strunta i bussen, tänkte att jag åker med therese, fruset lås, försökte få upp det i tjugo min, gick till coop, köpte låsolja, försökte lite till, funkade ej, gick till statoil, en buss, massa snygga sportkillar, KÖ! tack gud,
 
"ursäkta finns det någon som kan hälpa oss med bilen, den har frusit?"

alla på verkstaden hade gått hem, fick en påse varmvatten, la mot bildörren, fem min, sitter i bilen, ska tanka, fruset tanklock, ut för att hälpa henne, får inte upp bältet, får upp det och locket..... HOME SWEET HOME.

nu är det fest på en söndag, tro det eller ej!

different cultures

SOME GIRLS/BOYS HAVE 7 BOYS/GIRLS FOR 7 DAYS BUT I HAVE ONE FOR ALWAYS säger:
yes the gırls can fıx food for us and we can eat me and dany, hahaha

Helene - säger:

or you and danny make food and we eat ok deal

SOME GIRLS/BOYS HAVE 7 BOYS/GIRLS FOR 7 DAYS BUT I HAVE ONE FOR ALWAYS säger:

holdkaft

Helene - säger:

du ja

SOME GIRLS/BOYS HAVE 7 BOYS/GIRLS FOR 7 DAYS BUT I HAVE ONE FOR ALWAYS säger:

the boys can sıt and gırls work ın home ın turkey

Helene - säger:

yes but in sweden we do it together,

SOME GIRLS/BOYS HAVE 7 BOYS/GIRLS FOR 7 DAYS BUT I HAVE ONE FOR ALWAYS säger:

me and make food ın home?? ıt ıs very far a way bayby

Helene - säger:

now i didnt understand

Helene - säger:

aaha now i understand

SOME GIRLS/BOYS HAVE 7 BOYS/GIRLS FOR 7 DAYS BUT I HAVE ONE FOR ALWAYS säger:

forget ıt

SOME GIRLS/BOYS HAVE 7 BOYS/GIRLS FOR 7 DAYS BUT I HAVE ONE FOR ALWAYS säger:

good u take slowly hahaha

Helene - säger:

dont say forget it when i dont understand explain bayby, but we will do food together we will see if you like what i do. hahaha

SOME GIRLS/BOYS HAVE 7 BOYS/GIRLS FOR 7 DAYS BUT I HAVE ONE FOR ALWAYS säger:

hahha, we wıll see

Helene - säger:

yes haha i will do it very bad, so you can say "oh shit, i can do it" im clever HAHA

SOME GIRLS/BOYS HAVE 7 BOYS/GIRLS FOR 7 DAYS BUT I HAVE ONE FOR ALWAYS säger:

u wıl se

SOME GIRLS/BOYS HAVE 7 BOYS/GIRLS FOR 7 DAYS BUT I HAVE ONE FOR ALWAYS säger:

ı m 21 years old and ı dıdnt do. and my mum couldnt that to me sooo uuu ı dont thıng so

SOME GIRLS/BOYS HAVE 7 BOYS/GIRLS FOR 7 DAYS BUT I HAVE ONE FOR ALWAYS säger:

ı m moreee clever bayby belave me

Helene - säger:

maybe you are more clever but the food we will do together or no food

SOME GIRLS/BOYS HAVE 7 BOYS/GIRLS FOR 7 DAYS BUT I HAVE ONE FOR ALWAYS säger:

hahah ok so ı can go my home to my mom and eat there..

Helene - säger:

ok, do it, if you dont wanna do it togehter then i go and eat sic kebab

SOME GIRLS/BOYS HAVE 7 BOYS/GIRLS FOR 7 DAYS BUT I HAVE ONE FOR ALWAYS säger:

yes do ıt hahah

Helene - säger:

ok


good work day... not

flicka nr 1 "fröken, han spottade på oss"
flicka nr 2 "ja fröken han gjorde det"

jag "nu är ni snäll mot varandra, ingen spottar"

flicka nr 1 "vet du, vet du. dom hoppar"
flicka nr 2 "ja dom hoppar när vi kollar på film"

jag "sitt still medan ni kikar på film då pojkar"

flicka nr 1 "duuu, dom kastar bollar på oss"
flicka nr 2 "ja, dom kastar på oss hela tiden"

jag "nu är ni snälla allihopa"

flicka nr 1 "vet duu.."

nu började det bli jävligt drygt, började kika lite när dom lekte och när flickorna går förbi en liten kille och båda två börjar lipa åt honom får jag nog, dom går in i filmgrottan och jag går efter. där inne sparkar dom mot en kille.

jag "men nu är det ni som är snäll också!"

sånna ungar ska jag då inte uppfostra...

Hey, shut up!

två veckor kvar nu :o shit.

some people wait a lifetime for a moment like this

skriver väl ett inlägg innan det är dags för att sova. kom nyss hem från petra där jag kikade på idol och käkade tacos och maräng med hallon och chips med dipp. mkt ätande alltså.

jag har kommit fram till att jag blir knäpp av ppillerna jag äter. jag börjar grina för allt och ingenting. jag käkade dom och pappa sa att jag var som en 5 åring. jag tänkte inte mer på det förrän jag slutade med dom förra månaden och då försvann 5 åringen med dom.

nu började jag med dom igen, har inte ens ätit i en vecka och 5 åringen är tillbaka. alltså måste det vara dom och nu ryker dom! fixa nått som killarna kan proppa i sig istället!

what?

jenna säger:

usi oahf oahen iiao?

Helene - säger:

va?

jenna säger:

sismak tie roa?

jenna säger:

jag skriver turkiska

jenna säger:

skit lätt att lära sig

Helene - säger:

vad står det?

jenna säger:

moah ap fma o`?

jenna säger:

singola toare lagu

jenna säger:

Ime kakep

Helene - säger:

du hittar bara på

jenna säger:

HAHAHHHAHHAHHH

jenna säger:

du trodde det var på riktigt

Helene - säger:

haha jaa


if i was a flower growing wild and free, all I'd want is you to be my sweet honey bee

minnet är bra men kort. lovade min syster att vara hundvakt idag, så plingade det på dörren och jag låg i sängen utan kläder så jag tänkte skita i att öppna, men gick dit efter ett tag för att kolla vem det var. där stod niclas med milton. jävla tur att jag gick dit. så nu är det full rulle här på milton och rambo...

pratade lite med angelica nyss, hon hade tråkigt och det är därför jag skriver nu, så hon ska kunna läsa min roliga blogg. HEHHH.. HEH.. HEEE

i´m so good, really i´m

sådärja, gick skit bra det där råkade styra för hårt i en omkörning på motorvägen bara och hela vägen satt pappa och kedjerökte, usch! sen är jag så jävla bra så jag fick grönt i varje stoppljus genom hela gävle, både dit och hem... jag planerade min körning som claes skulle sagt.

en yildiz till mig!

you cant knock on my door, if your not sure that you want to come in

pratade med pappa nyss om att övningsköra in till gävle och hämta sandras kompis på tågstationen. han är lite rädd min pappa.

"NU, har du sett vädret? det är inte bra väder ute"

"ja det har jag och jag ska köra, punkt slut"

"ok, vi får väl se då"

"nej, jag ska köra, jag har kört i snöstorm med claes, pusssssheeej"

"ok, hejdå"

"pussshej sa jag"

"ja, puss" fniss

tänk att  det är så svårt att säga puss. haha.
jag har inte ens kikat ut så jag vet inte hur mkt storm det är. men köra ska jag... .


zamanı bırak hızlı gitsin, sana gelmek istiyorum!!



låt tiden gå fort, jag vill komma till dig!!


give me you

ska ner och köra lite snart som sagt, segt. men det går fort sen är det över och då blir det en promenad hem. kanske jag ska ta tag i städningen IGEN, blir stökigt så fort.

see you later alligator..

i dont know what to write

vi vann, skit bra är vi. var typ vi och 10 till. blev en känsla av att man satt i en replokal. är hemma hos mika nu, har hyrt en plats här på hennes soffa. imon blir det körlektion, ska träna på lite saker som jag gjorde fel på imorse på lilla uppkörningen. typ jävla slarvfel... eller igår var det ju. ny dag nu och det innebär SEXTON dagar kvar. sick! men otroligt jävla skönt.

antar att den som kommenterade det förra inlägget med "uppdatera mera" eller nå sånt var min syster. jag kan ju inte uppdatera mer än vad jag sitter vid datorn. idag har jag jobbat till kvart över åtta sen blev det raka vägen till kharma..

ne, nu ska jag ta plats i mikas soffa. GODNATT!

Angelica DONT have a ghost home

mina naglar är röda idag. jag måste varit jävligt trött igår. :/ haha..

har nyss haft en körlektion, den gick väl bra. nu tänkte jag sova i två timmar tills jag ska upp igen för att åka och jobba.

angelica have a ghost home

när jag och jenna åkte till angelica i helgen packade jag ner mina tre nagellack, ett svart.. ett rött och ett lila. men väl där använde jag dom inte, jag tog inte ens upp dom från påsen jag la dom i. sen kommer jag hem och ställer tillbaka dom där dom stod. och nu... tänkte jag måla mina naglar röda... men.. mitt röda nagellack verkar ha ändrat färg, så här sitter jag med rosa naglar medan angelicas rosa nagellack är borta.

okej om det låg löst i min väska, då hade det kunnat trillat i eller nå, men ett nagellack trillar inte i en väska och in i en påse. och vart är mitt röda negellack? :o

its sick

jag åkter fan snart, nu börjar det kännas i magen och jag kan knappt somna på kvällarna. om 18 dagar och vid den här tiden har jag varit i turkiet i två timmar. och då är föresten även den hemska flygresan och mellanlandningen i polen avklarat, ska bli skönt.
herregud, måste handla en massa också, ska åka med mamma och göra det någon dag. vill börja packa nu. på en gång!

har så ont i nacken och ryggen så jag ska lägga mig i ett bad nu, så musklerna kanske mjuknar upp.


you are my yildiz

jag som aldrig brukar ha någon skjuts hem hade helt plötsligt tre att välja mellan. men eftersom en jobbar kompis redan satt och väntade på mig åkte jag med henne hem, lite taskigt annars kanske.

har stått i eco-kassorna idag, benen värker nu. tyck lite synd om mig.

tack.

it's us against the world, you and me against them all. If you listen to these words

There'll be days
We'll be on different sides but
That doesn't last too long
We find ways to get it on track
And know how to turn back on.
______________________________________

who can turn time back?so try to be silent säger:

ıf we are good together after may

who can turn time back?so try to be silent säger:

u know

who can turn time back?so try to be silent säger:

we wıll be together

who can turn time back?so try to be silent säger:

long tıme

who can turn time back?so try to be silent säger:

2 mounth

who can turn time back?so try to be silent säger:

soo ıf we are soo nıce together ı m sure

who can turn time back?so try to be silent säger:

we wıll be

who can turn time back?so try to be silent säger:

soo when ı go to army

who can turn time back?so try to be silent säger:

we should waıt 420 days than

who can turn time back?so try to be silent säger:

ı can do what ever ı want

who can turn time back?so try to be silent säger:

ı can do

who can turn time back?so try to be silent säger:

ı can go to sweden

who can turn time back?so try to be silent säger:

ı can marry

who can turn time back?so try to be silent säger:
everythıng

 


good and a bad day

idag skulle jag jobba, TRODDE JAG JA. kom till jobbet och där visade det sig att jag inte skulle jobba. hade skrivit fel i almanackan hemma. just då skulle jag kunnat hoppat någonstans, var så jävla trött efter helgen så jag mådde illa.

kom till rese och kom och tänka på mikaela, hon skulle till gävle och kika på alice så jag följde med. och nu kanske vi kommer vara med på tv också... eftersom dom var där och filmade till idol på fredag. hoppas verkligen inte det... det var så töntigt uppgjort. vi stod där och hon på scenen började säga

"och nu kommer alice, så få jag höra. alice! alice! alice! klappa händerna och jubla"

limosinen kom och alla började göra som hon sa och sen säger hon

"okej, det där var bara en övning, limosinen ska backa tillbaka sen gör vi om det igen" 

allt började om och när hon sedan sa

"det där var också en övning, nu tar vi det tredje gången gillt. Alice! alice! alice"

blev det lite drygt, undra om alice hade kul i limosinen när hon åkte där fram och tillbaka. ojoj.

sitter hos mikaela nu och väntar på att pappa ska ringa, då ska jag övningsköra. parkera lite och backa runt gatuhörn och efter det kanske jag hinner hem och julbaka lite...om dom inte redan är klar vill säga. 

back to reality

nej, nu är det dags att hoppa i säng. efter den här helgen är jag helt slut och nu börjar en vecka med slit igen. ska läsa lite ur carolina gynnings bok så somnar jag skönt sen.


i dont like it anymore

kikade nyss klart på veckans andra avenyn avsnitt. kan verkligen inte kolla på det där programmet, tur det är sista progremmen nästa helg för den här säsongen (även tur eftersom jag slipper missa en massa medan jag är i turkey), ja för jag kan inte bara sluta kolla på det heller. det är för bra för det. så jag får sitta här med tårar i ögonen och hjärtat dunkar nästan till en hjärtattack för jag blir så arg nästa helg igen.

sitter och klämmer i mig lite chips och dipp nu och föresten så har det bara blivit ute mat den här helgen

fredag: kharma med jenna och anne, käkade pasta.
kom till jämtland där vi käkade mc donalds efter krogen.

lördag + idag: pizza

I feeel good. haha

one you - one me, one chance for us to live.

I fredags och det var fest:
 

Det fanns mycket snö, det gillar vi. iallafall jag!
  

Vi badade bastu, jag och jenna sprang ut i snön, hon blev dessvärre inte med på någon bild.
   

Angelicas katt, Kito sätter på en älg :o


OCH zigge träffade vi också.
 

laaaazy sunday blev det på tåget hem tio i elva.


go to hell kattfan!

går in i mitt rum för att hämta laddaren till kameran i garderoben och det stinker piss. alla mina skor. åh just nu skulle jag kunna göra nå dumt, tur han är ute.


home, sweet home

det är stor skillnad på snön i gävle gemfört med östersund. här är det ju ingenting och det är verkligen inte prat om kyla här när man varit i jämtland. ska inte gnälla att det är kallt nå mer när jag går ut.

igår när vi åkte hem till angelicas föräldrar fick vi borsta bort nästan två dm från bilen innan vi kunde åka. idag slapp vi det som tur var. det blev det tidiga tåget hem eftersom det inte fanns nå sista minuten kl nio ikväll. tråkigt eftersom vi tänkt hälsa på sofie och lilla leo. tråkigt att ens behöva åka hem igen, kunde mer än gärna stannat kvar.

tänkte lägga in lite bilder men batteriet var tomt, måste ladda det först. mööh!



i forget to say

på krogen igår var det en äcklig slisk kille som började dansa med angelica.

han: du är inte singel va?
angelica: nej det är jag inte.

sen röck jag tag i henne när han inte såg, typ räddade na.
han kikade mot oss.
 
jag: hon är min

han kollade på angelica och gjorde tummen upp, trodde tydligen att vi var lesbiska.

release me

har nyss duschat och badat bastu med jenna, sprang ut i snön och hoppa. iskallt men jävligt skönt efteråt. ska snart kika om det har kommit upp någon hemresa vid nio annars blir det tidigt imon vi åker hemåt.


we like to move it, move it

kikar på madagaskar och väntar på våra pizzor, verkar som vi får vänta ihjäl oss. NEJ, för nu plingade pizzakillen på dörren. mums FILIBABBA.



idag är det 21 dagar kvar, tre veckor. sjukt!

pooookerface

körlektionen gick väl bra igår, jenna fick följa med eftersom vi kom till stan och det på arbetsförmedlingen började inte förrän halv två. före körlektionen käkade vi på kharma, sushi för bill och bull och pasta för min del.

på tåget fick vi sitta i en kupé med två lite roliga killar, en pluggade akut kirurgi, men sov mest hela tiden och den andra var bara rolig utan att göra nå.

angelica kom och hämtade oss när vi kom fram sen åkte vi och köpte:

7up (som exploderade och flög iväg så vi hämta en ny)
chips
lime
ananas juice
tranbärs juice

FEST!

några av angelicas kompisar kom och sällskapade oss sen drog vi till Oleary´s och gjorde dansgolvet med några killar. vi är sämst och utförde inte vårat uppdrag... att lämna ett kramkort till någon under kvällen.

next time i write im in östersund

fy fan, det här var för tidigt att kliva upp kände jag nu, vill sova vidare men kan inte. måste ta en dusch så jag vaknar till tror jag. sen blir det stan och arbetsförmedlingen sen körlektion.


im so funny

igår när vi var ut ringde jag till pappa och hörde om han kunde skjutsa mig till bussen till halv sju idag och såklart kunde han det.

imorse när han gick upp var jag inte vaken, så pappa gick in i mitt rum och väckte mig:

"helle, ska du inte gå upp? när började du?"
"kl två"
"men varför sa du att du skulle ha skjuts till halv sju då? och kl är fem i sex nu"

då satte jag mig upp som en blixt och började skaka väckarklockan, som att den inte hade ringt?! 

och jag har inte ett minne av det....


everytime our eyes meet, this feeling inside me, is almost more than i can take

KIM säger:

tjena

Helene - östersund imon säger:

hejhopp

KIM säger:

kan jag få låna 800 av dig ? PLEASE <3

Helene - östersund imon säger:

HAHAHAH ALDRIG

Helene - östersund imon säger:

skoja

Helene - östersund imon säger:

vad ska du med dom till?

Helene - östersund imon säger:

och när får jag dom?

KIM säger:

Köpa en innebandy klubba av en kompis, den kostar 1500 ny och han har knappt använt den

KIM säger:

du får dom när jag får pengar om du vill

Helene - östersund imon säger:

jaa

KIM säger:

okej
KIM säger:

så jag kan låna 800 av dig ?

Helene - östersund imon säger:

jaa

KIM säger:

okej TACK SYRRAN ÄLSKAR DIG <3

bra att man kan glädja någon!


here we come

jag och jenna har nyss köpt en sista minuten resa till östersund för att hälsa på angelica. det ska bli skönt att komma iväg och få se lite annat och framförallt lite nytt folk. nu måste jag börja packa, frågan är bara vad som ska med. måste ner på ica också och köpa grejer så jag kan göra sallad som vi kan ha på tåget.

jag ska ha en körlektion innan vi drar, ska repetera allt som vi gjort.. sen blir det lilla uppkörningen om jag minns rätt. idag fick angelica körkort, grattis till henne tycker jag vi säger på tre:

1....

2.... ...

och ... 3

GRATTTTTIS!


nu fattas bara mitt. blö


thank you

låg här och kände suget efter max, mc donald´s, monroes. hamburgareee, så kom mamma "gå in i köket och ät hamburgare du också" nog för att det inte var från nått av dom ställena utan sånna från affärn, men det slank ner och gott var det.

kom på nu när vi satt och åt att igår när vi åt slog tony i tån när han skulle sätta sig och i kör säger kim & jag "rätt åt dig". snälla syskon han har... kommer nog ingen jultomte till oss. HEHEHEH.. HEHHE....HEhEH.. hE


oh god

blev väckt av pappa imorse, vet inte om jag stängde av min klocka eller nå, men fem min, sen vips stog jag i hallen klar och kunde åka. det var nog det längsta uppacket jag någonsin varit på. mådde inte sådär super alltså. somnade direkt när jag kom hem och vaknade av samma braá väckning idag som igår, eller när det var?

nu håller han på att skicka en låt, eller två. och idag är det 23 dagar kvar.

im drunk and now im gonna sleep

det har varit en trevlig kväll. är ganska full nu, ska upp om två och en helv timme och jobba. känns skönt. nattii. puss

ps, vart tog annepanne vägen? ds

he understand

ibo säger:
holdkaft hahah

Helene - quiz ikväll säger:

du kan hålla käft

ibo säger:
ı understant realy ı undarstant woooowww

ibo säger:
u sad

Helene - quiz ikväll säger:

hahahahaha

ibo säger:
u can shatup,

Helene - quiz ikväll säger:

you are so sweeet

ibo säger:
u can holdkaft rıgt?

Helene - quiz ikväll säger:

yes good bayby. i give you a star, haha

ibo säger:
u wırıte lıke that

ibo säger:
ı very clever ı sad u

Helene - quiz ikväll säger:

haha no i sad u

ibo säger:
bayby ı wna sleep now

ibo säger:
ı m trod

Helene - quiz ikväll säger:

ok go to sleep, älskling

ibo säger:
tack

Helene - quiz ikväll säger:

varsågod

Helene - quiz ikväll säger:

sov gott

ibo säger:
we says

ibo säger:
bayby

ibo säger:
ey do

Helene - quiz ikväll säger:

hejdå

ibo säger:
dü kan sov gott also

ibo säger:
waaoooow

ibo säger:
haha

Helene - quiz ikväll säger:

waooow you are best

ey do = hejdå
trod = trött

<3


i dont like the army

ibo säger:

we wana fuck abd country

ibo säger:

hahaha

Helene - quiz ikväll säger:

why?

ibo säger:

beacvsue we dont lıke them

Helene - quiz ikväll säger:

abd?

ibo säger:

yes

ibo säger:

ABD

Helene - quiz ikväll säger:

whats that?

ibo säger:

u dont know nothıng bayby

ibo säger:

haha

ibo säger:

amerıca

ibo säger:

AMERICA

ibo säger:

bush

ibo säger:

understant?

Helene - quiz ikväll säger:

haha, yes i understand.
____________________


ibo säger:

ın turkey 90 mılyone people lıveıng and maybe moree

ibo säger:

soo maybe 30mılyone army

ibo säger:

hahaha

ibo säger:

lıke m 4 or 5 sweden

ibo säger:

haha

Helene - quiz ikväll säger:

haha is 4 or 5 from sweden in amry in turkey?

ibo säger:

noo

Helene - quiz ikväll säger:

oh i dont understand again

ibo säger:

u dıdnt undrestant

ibo säger:
forget ıt <3 hahaha
Helene - quiz ikväll säger:

sorry

ibo säger:

my clever aşkım

Helene - quiz ikväll säger:

hahah its good that someone uf us is clever, sorry it isnt me hahaha

ibo säger:
hahah

___________________


"Ikväll blir det quiz med Jenna och Helene. Det kan aldrig gå bra! Dom två är som cesium och vatten ihop."

jenna säger:

har du läst annes blogg? HAHAH

Helene - quiz ikväll säger:

ja hahahah

jenna säger:

hahahahh vadå va händer med cesium och vatten?

Helene - quiz ikväll säger:

vet inte

Helene - quiz ikväll säger:

haha

Helene - quiz ikväll säger:

hahahahha vi vet inte ens

Helene - quiz ikväll säger:

ahahhaHAHA

Helene - quiz ikväll säger:

samma skola samma hjärna


varför vet jag och jameson NÄSTAN bara sånt som är onödigt att veta medans anne kan det man borde veta? jo olika skolor.


happy weekend

ah, sov middag nyss. jag och småbarnen... vaknade av att ibrahim ringde och väckte mig. det är sånna gånger det inte gör ett skit att bli väckt, man blir bara glad. han gjorde min dag med ett litet samtal.





everyday i think about you

det gick bra att jobba idag och lite roligt var det faktiskt. vi blev klar till tio och det var inte så mycket jobbiga saker att plocka upp, enkelt alltså.

när vi är i turkiet har vi pratat lite om att åka till pamukkale och marmaris. det tar ett tag att åka, typ 5 timmar men det skulle vara häftigt att se pamukkale för det verkar jäkligt fint.

 

no, i cant sleep

fattar inte vad som hänt. så fort jag ska sova börjar jag tänka på allt mellan himmel och jord och kan verkligen inte somna. börjar bli ganska trött på det här nu.

jag har ont i huvudet också. eller jag har det inte ännu, men känner att det är på väg att komma. somnar jag inte snart kommer jag väl ha ont imorgon och det vill inte jag för imon är det quiz och jag ska dricka öl. HEHEHE..HEH....HE..

OCH.. varför ska jag svettas så mycket i menstider?! kan ju inte ens böja benet. åh! svett..svett..sveeeeetttt!

anteckna i det stora blocket, ABSOLUT INTE DET LILLA. vad gör jag vaken nu?! gonatt!!


you&me

körningen gick bra och jag är inte längre en fara för andra trafikanter, det är ju bra och om classe fick bestämma skulle jag ha körkort nu. tack.

var till monroes och käkade en cheavy cheese med anne efter, sen kom jenna och vi tog våra långa lurviga och styrde mot anne. alltid lika dryga och alltid lika roooooligt.

imon blir det uppack, det  mina vänner inte lika roooooligt, bara liiiite!

här är lite bilder på rambo & milton från idag:
  

och justja, jag har köpt strumpor, på lördag ska jag ha dom som det står "party saturday" på, passar perfa!

i have to go now



milton har kommit och det är full fart på både han och rambo, har knäppt lite kort. klockrena kort faktiskt. lägger ut dom senare ikväll.

jag tänkte ta en promenad när på stan men när jag drog upp persiennerna och  såg vädret så ångrade jag mig ganska fort, det blir bussen! skit bra att det snöar, nu kan det bara bli några minusgrader så det stannar kvar också. tö tycker vi inte om.

nej måste gå nu så jag inte missar bussen.


hello and good morning


inatt har jag sovit skönt, faktiskt ovanligt skönt. vaknade av att angelica ringde och väckte mig, det var nog lika bra eftersom niclas kommer med milton halv ett så ska jag vara hundvakt.

goodnight sweetheart, well it's time to go

dags att hoppa i säng nu kanske för imon ska jag övningsköra. motorväg står på schemat tror jag. höhö, får se hur det kommer att gå. stay home!

NATTI

he just know it

ett samtal mellan angelica och henns bror:

daniel säger:

Hur går det med den där abdullah då?
Angelica säger:

va?

daniel säger:

ja din kille?

Angelica säger:

han heter faktiskt abdullah.. HAha. danni abdullah yesil
danel säger:
vaaa? Oj jag bara sa ju de ju

hahahah


baby when you tuch me it feel like im in heaven

Girl: Slow down, im scared!

Boy: No, this is fun!

Girl: No it's not, slow down!!

Boy: Okey, say that you love me.

Girl: I love you, but slow down now!

Boy: Give me a hug.

- she give him a hug.

Boy: take my helmet and put it on your head.


In the newspaper the day after:

A motorcycle crashed into a building.

It was two people on the motorcycle, but only one survived.


The truth is:

The boy had realize that his brakes dosn't worked, but he did'nt wanna tell the girl.

Instead he got her to say I love you, got to feel her hug for last time,

and got her to put on his helmet so that she could survive even if he would die.



It's friday, i'm in love


kikade nyss på dom två sista avsnitten för den här veckan av andra avenyn. det sista avsnittet var riktigt irriterande också ska jag behöva vänta i en vecka nu till nästa tre kommer. jävla alkisulla!

herregud, det är bara ett program, det är bara ett program, det är bara ett program!


you can´t close my feelings

jaha, första december idag då och 26 dagar kvar till vi drar. vart tar dagarna vägen? dom går ju så sjukt fort. nu är det 80 dagar sen jag började räkna ner :o herregud!

jag började jobba halv tre idag, innan det gick jag och kikade på några mp3. vill köpa en men orkar inte lägga ner pengar på en, eller inte mycket pengar iallafall.

på jobbet fick jag världens jävla mensvärk. jag började svettas och skaka, det svartna nästan vissa stunder så jag ringde in till kassarummet så en kom och bytte av mig. inne i kassarummet fanns det godis så jag satt där inne ett tag och mumsade innan jag fick gå på rast och då tog jag en brusalvedon och sen blev det bra. tackochlov!

ÅH, NU KOM MAMMA MED GODIS! :D jag ville inte ha någon godiskalender i år(som mamma fyller själv). har inte velat haft det på några år nu men varje år kommer frågan "vill du inte ha en godiskalender då, helene" nejnejnej, jag ville inte ha någon chokladkalender heller, men när jag kom hem igår låg det en på kistan i mitt rum, så okej jag äter väl en chokladbit varje dag då. inte mig emot. och den är ju faktiskt liiite söt!




RSS 2.0