TAR DU NATURA?

HELT SJUK NATT..

Efter jobbet drog jag hem till Anne och träffa lite folk, vi drog sen vidare till Kharma där som sagt Bingo Rimer var och vad han gjorde där är en annan fråga?! aja, tjejer med shorts som såg ut som trosor och tuttarna upptryckta sprang det runt iallafall. Somnade i Annes säng runt 5 inatt. Ojoj.

Snart ska jag dra iväg till jobbet som vanligt, måste bara ta mig något att äta först. Känner att tröttheten börja komma ikapp, inte bra... jag ska ju sälja så hjärnan snurrar mot slutet.

Hörsda!


JAG GILLARE































OM MAN INTE TÄNKER NEGATIVT

BLIR DET INTE NEGATIVT

Jag tror verkligen på att tankesättet har stor betydelse i hur vi känner, tex:
Är vi ledsna/arga/glada och vi tänker på det hela tiden, ju mer blir vi det. Samma sak om man saknar någon, går vi runt och tänker "jag saknar han/hon så mkt" då saknar man mer.
Istället borde man försöka koppla av och stänga av tankarna lite.

Nu är jag i stort sätt klar att gå till bussen, men får vänta en timme ungefär innan jag kan gå, annars får jag vänta lääänge på bussen och det är inget jag är så sugen på.

Efter jobbet ska jag hem till Anne sen ska vi gå vidare till Kharma, Bingo Rimér ska vara där ikväll och det kan ju bli kul.

Hörs!


TERAPEUT SKA JAG BLI


Tror fan det alltså..

Sitter här nu på msn med två kompisar med olika problem, eller egentligen är det väl samma...Karljävlar :-) Mitt jobb är att försöka få dom på bra humör, funkar inte så jättebra om jag får säga det själv... Kanske inte borde bli terapeut endå då.

Tänkte att jag skulle klämma i mig lite frukost snart sen göra mig klar för arbete. Hoppas det går lika bra idag som det gjorde igår. Sålde 10 st igår, 6 var målet. BONUS.. komsi kommsssiiii!!

Hörs dåå.


NY DAG - NYA TAG


Kom nyss upp ur ett varmt och skönt bad så nu är jag ren från topp till tå.

Ska snart försöka fixa nått att äta innan jag ska dra iväg till jobbet.. idag ska jag fan sälja!

Jag har snart
 fått alla bilder från badhuset så då tänkte jag göra ett litet kollage. Eddie och Matilda är ju världens sötaste ungar.. :-)

Hörs sen


EN HELT VANLIG SKITDAG


inge mer med det..

vi kan göra en lista med allt som inte har varit bra idag:

* Haft ont i magen, typ som mensvärk. en jävla vecka före skiten ska komma.
* Sålde inge bra på jobbet.
* Mötte mamma och pappa med Rambo. Han hoppade upp med tänderna i mitt ansikte, inte med mening men det gjorde ont.
* Har inga pengar på mobilen. Har inga pengar för överhuvudtaget och jag vill ringa till Ibrahim.


GODMORGON ALLA GLADA


och mindre glada..

Här sitter jag och äter chips till frukost.. Det är så gott, kan inte sluta äta.

Om ett tag ska jag börja göra mig klar, så jag slipper stressa i sista sekund. Jag tror att jag och Jenna måste ta en buss tidigare eftersom hennes untervju var lite tidigare än vad jag trodde.

Det blev inga badhusbilder igår heller, Sandra började skicka dom men det tog sån jävla tid. Var tvungen att hoppa i säng, satt ju och halvsov här framför skärmen.

Nej, nu tänkte jag gå och stoppa i mig riktig frukost.

Hörs efter jobbet.


CHRISTIAN THE LION


Fällde nyss några tårar, ni måste se:


GÅRDAGEN MED PETRA + BARN I BILDER


En massa lek innan det blev en fikapaus:

  
  
  


START I BACKE MED TVÅANS VÄXEL


Tänkte att jag skulle blogga lite snabbt under pausen på Beck filmen, men hörde nu att nyheterna började så lite lugnt kan jag ta det.

Ja, igår kom Petra och hälsade på med Eddie och Matilda. Dom är bra söta. Följde med dom och handlade sen följde dom med hem ett tag till.
 
När dom hade åkt, åkte jag och pappa ut och övningskörde. Tränade på att parkera och körde lite inne i stan. Startade även i kyrkbacken.. ojoj, pappa undrade varför det gick så segt men såg ganska så snabbt att jag hade tvåan i.. men tro det eller ej, en gång kom jag iväg. Men jag ska inte sticka under stolen med att det gick betydligt mycket bättre när ettan väl va i :)

Var bara hemma en liten stund sen tog jag en promenad hem till Mika, kikade på Melodifestivalen och en kebabrulle åkte även i.
____

Idag har jag jobbat från 11-19. Gick jävligt bra endå, även fast det inte känns som så. Sålde 14 och 12 var målet så jag fick gå hem lite tidigare. 14 st på hela dagen är nästan två i timmen och på en timme ringer man ganska många samtal och det innebär många nej.. jag håller med om att det negavtiva tar över det positiva. Sitter och intalar mig själv nu "BRA JOBBAT, BRA JOBBAT".

Nu blir det Beck filmen igen, Tänkte lägga ut lite bilder från badhuset sen när systeryster har skickat allihopa, hon måste ju omformatera alla eller nå. Är ju inte så insatt i det där.

Tänkte lägga in bilder från igår, men tar det efter Beck. Det bööörjar nu, måste gååååå..


OJ, VAD AHR HÄNT SEN SIST?


När jag kom till jobbet i torsdags gick det skit, sålde inge bra. men det blir nya tag imon. På måndag ska Jenna på intervju där, så då åker vi in tillsammans och jag hoppas det kommer gå bra för henne. Men det gör det!

Igår var jag på badhuset med mina systrar och en systers två barn plus en kompis. Nästan ett helt dagis. Jag och min yngsta syster vaktade minstingen medan den andra systern badade. Lägger in lite kort senare kanske om min syster kan vara så snäll och skicka dom.. (A)

Sen på kvällen gjorde jag mig klar, hämtade upp Jenna och åkte till Sofia på stan, där drack vi lite och drog till Gävle på Slick. Träffade några roliga killar som hade avslutning med hockeyn. Vi dansade och Sofia ädge på slutet.. "är det där det bästa ni kan?" fick vi som en kommentar bara sådär...

..okej, för vi var säääkert så seriösa.
 

IGÅR GICK DET SÅ JÄVLA BRA


Sålde bäst utav alla, jag fick pris! Jag är så duktig. Vet inte ens hur många jag sålde då är det bra, men tror det blev 7 eller 6 kanske.

Kom hem sent inatt. Kände för att dra till Kharma där det var Quiz så var det meningen att mamma skulle hämta mig tolv men det var kul så jag stanna längre, sjöng och dansa en hel del.

Idag gick jag ner på stan och mötte Sandra, jag glömde ju mina saker i bilen igår så hon gav mig dom, vi hälsade på Mika på jobbet och sen gick Sandra och gjorde fina naglar och jag titta på.

Gick hem och nu har jag gjort mig klar och fått i mig mat på 45 min, ska snart gå ner på stan igen för att ta bussen till jobbet. Jävla vad jag förbränner idag.


TUR ATT JAG GICK DIT


Kom nyss hem och det var väl tur att jag gick dit nu och inte väntade. För det var samma som Mika hade. Det är en visdomstand som är på väg upp och då brukar det lägga sig tandkött över tanden och där hamnar det lätt matrester och sen blir det infektion. Hon spolade iallafall rent och det gjorde inte så ont.. det hade inte gått lika långt som på Mika, TACK OCH LOV! Jag fick en tandkräm som jag ska borsta med på det stället och får jag feber ska jag ringa dit och då får jag penicillin. 

Föresten..

Jag hatar inte tandläkare nå mer, dom två tjejerna som jag hade var såå trevliga och snälla och framförallt försiktiga. Så som tandläkare ska vara. Tara heter en av dom och hon är min riktiga tandläkare och glad är jag för det! Helt otrolig som tandläkare! 

Snart kommer mamma hem med nyponsoppa, det ska jag leva på tills det här har blivit lite bättre. Nu ska jag ringa och höra hur min kära pv mår.


TANDLÄKAREN


Ringde dit i morse och fick en tid 13.35. Jag hatar tandläkaren och det är säkert samma som Mika hade och då kommer jag hata dom ännu mer när jag går därifrån.

Lycka till.

TACK!


SOV GOTT


Jag vill sova, men det vill inte min kropp eller hjärna.

Så om 5 minuter börjar csi och det ska jag kika på i hopp om att somna i en raklampaus. Katten ligger här och sover med mig, för ett tag sen var han ute och sprang.. eller ja, han drömde nog det iallafall eftersom han började sprattla med benen precis som det.

Nyss började han slicka sig runt munnen medan han stirra på mig. Jag gjorde detsamma till han och då la han sig ner lite generat.. ja sen tänkte jag, varför i helvete gjorde jag så där? Ibland får jag för mig att katter och hundar, eller djur överhuvudtaget förstår oss. eller jag menar, tänk om man hamnar i en djurkropp efter att man dött.

Som ibland när jag ska klä av mig för att lägga mig i sängen så kan ossie (katten) ligga och verkligen stirra på mig. Då brukar jag undra, tänk om det är en kille där inne i hans kropp.

...OKEJ, nu börjar det spåra. csi har börjar, godnatt!

NU TROR JAG DET GÅR SKIIT FÖR ALLA


VI KAN BÖRJA MED MIG:

Helene - säger:

jag har så ont i min tand

- MikaelaG säger:

hoppas du inte får som jag hade

Helene - säger:

eller inte tand, tandköttet

- MikaelaG säger:

så hade jag å

Helene - säger:

nej tror det är en visdomstand

- MikaelaG säger:

ja de hade jag å

Helene - säger:

va?!

Helene - säger:

vad hände då?

- MikaelaG säger:

jaa

- MikaelaG säger:
ja de hade blivit infekterat så dom fick spola med en spruta runt tanden och UNDER tanden

SEN KAN VI TA MIN BROR KIM:
Han älskar innebandy och för nån vecka sen spelade han en match då någon hade sin klubba mellan hans ben så han vred benet. (tur att jag inte var där och såg) iallafall så var han på operation igår och idag när han stod brevid mig i köket var foten lite röd/lila/blå. Inge mer med det, jag åkte och jobbade och nu när jag kommer hem har han åkt till akuten för foten och smalbenet var iskallt, antagligen ingen blodcirkulation. Tycker så synd om honom, när han verkligen lever för innebandyn. Hoppas han blir bra snart!

SEN HAR DET HÄNT EN TILL SAK:

Och allt jag vill är att vara i Turkiet hos Ibrahim, just precis nu! Jag tror han behöver det.

aja, efter regn kommer sol! nu blir det käk.. mums för tacos!


DAGS FÖR JOBB SNART


Sådär, lite mat fick jag i mig endå.

Jag vill ha April nu för då..
* ..har jag dom här fattighetsmånaderna försvunnit.
* ..jag vet hur det blir med Turkiet, när jag kan åka och så.
OCH
* ..jag får reda på om jag får sommarjobb på IKEA eller inte.


UPPE MED TUPPEN


ELLER KANSKE INTE..

Ska väl hasa mig upp och försöka äta frukost.. har så jävla ont fortfarande. :'( Men jag tror inte det har blivit värre, iallafall.


DET ÄR SYND OM MIG


Sålde inte ett skit idag, när jag kom dit visade det sig att dom flyttat oss nya till ett annat projekt.. vilket resulterade i skit. aja, lön får jag ju hur mycket skit det än går, det är bra.

Sen har jag fått så jävla ont i käften, längst bak i tandköttet. Jag vet inte vad det kan vara, visdomstand kanske?! Men jag som trodde jag hade fått mina?

Tandköttet är helt uppsvällt och jag kan inte öppna käftjäveln mycket alltså. Har lite svårt att svälja också, börjar bli rädd att halsen ska svälla igen. Blir inge tacolasagne för mig.. jag som vill haaaa!

Jag vet inte vad jag ska göra, jag sitter här och tänker:

"om jag inte tänker på det och låtsas som att jag inte har ont, då kanske det försvinner."

MEN ..

"tänk om jag sitter och tänker så också blir det värre, då kommer jag ångra mig att jag inte gjorde något åt det på en gång."

Varför ska det bli nå skit nu?! NU när jag måste betala för att gå till skiten (tandläkaren)... Om jag nu måste det.

Mycket skit nu, men det gör så OOOONT!  :'(



HEJ MINA 13 STJÄRNOR


JAG HOPPAS ATT NI ÄR TROGNA LÄSARE OCH FINNS KVAR HÄR MED MIG...fast att jag inte bloggade på hela dagen igår AJABAJJA...!

Igår var det lördag och melodifestival och jag kikade på den i Hofors med min kära vän Sandra och Emelie.. mycket bättre än förradelfinalen...

Idag har jag arbetat min första riktiga dag. Det gick väl bra, sålde 4 och  datorerna krånglade men annars så.

JUSTJAAAAA.HAHAAA.. jag har jobbat på tom mage eftersom nån pöls tog min pirog. Det tackar jag för

TACK TACK


VÄNTAR PÅ SÄÄÄNDY


Nu har jag hamnat hos Mikaela.. Vi sitter här och myser med tända ljus och inväntar Lets dance.

HUNGRIG ÄR JAG, så jag hoppas sändy kommer snart .. börjar få ont i knoppeeeen!


GOD MORGON


Vaknade för ett bra tag sen, fastnade därimot i sängen, det var så skönt att ligga kvar. Så kom katten och myste ett tag och när han gick kom hunden och bytte av.

 

Men nu måste jag snart pallra mig upp och äta någonting innan magen skriker till ordentligt.

Ikväll blir det Lets dance och kebab hos Mikaela, det ser jag fram emot. får se hur det blir med kebabrullen för mig bara.. NÄR MAN ÄR EN FATTIG GRIS.


IBLAND ÄR JAG INTE NÄRVARANDE


i mina och angelicas samtal.
OCH det är ett under att hon inte blivit galen på mig än... förlåt.

Angelica: Tänk om Danni kunde vara så gullig som Ibrahim och bara ringa sådär när han är ute.
Jag: Mmm
Angelica: Fast jag kom på, Danni ringde ju igår bara för att säga att han sakna mig. Det var ju gulligt.
Jag: Nej
Angelica: Hörde du vad jag sa nu?
Jag: Jaa

Även att jag sa Jaa, som att jag verkligen lyssnade.


HE WILL RINGA SEN


Jag hatar att vara på väg att nysa, så blir det ingen nys... Det här hade blivit en bra nysning för det kittlades så skönt i näsan.. OCKSÅ BLEV DET INGEN. Angelica därimot hatar att nysa.

Jag pratar med henne i telefon nu, ibo ringde nyss så jag ringde upp han.. sen angelica igen. Då kan det lätt bli så som rubriken lyder. Svengelska med andra ord.


SOVDAGS


Har varit på utbildning idag också. Det går bra och jag känner mig trygg där nu. Testade ringa några samtal innan jag slutade för att känna på lite. Det kommer gå bra och fan vad jag ska sälja så jag får BOOONUS. Ska peppa mig själv till 100 varje dag.

Det är intressant att se hur olika två arbeten kan vara fast att dom sysslar med samma sak. Var ju på CallUp först innan jag fick det här på Vendator. Det är sjukt stor skillnad, till Vendator vill man gå. Tror jag kommer trivas där.

Nu ligger jag här nerbäddad i sängen... bara min yildiz som fattas!
 
MEEEEEN! jag har ju hans tröja.. OCH DEN LUKTAR YILDIZ, så jag sover så sjukt bra med den. NU ringde han puss o gonatt


JAG SKA INTE KLAGA MER


När jag läste mitt klagande inlägg kom jag att tänka på Sabina. Jag har läst hennes blogg ett tag nu och den handlar om hur hon kämpar mot cancern, som ganska så troligt kommer ta hennes liv..
LÄS :  http://mittlivsabina74.blogspot.com/ 

Jag är frisk, jag har ett jobb, jag har en familj, jag har vänner, jag har en pojkvän..
OCH ALLA ÄR FRISKA! TACK.


DEPPDAG


Vet inte vad det är med mig idag.

Hungrig är jag men har varken ork eller lust att göra/äta mat.

Låt det bli mars.. så jag kan köpa flygbiljetter.
Låt det bli april.. så jag får veta om jag får sommarjobbet på Ikea och även åka till Turkiet.
LÅT DET VARA SOL UTE.. så jag kan få vara lite glad.

Nej, om jag skulle stoppa huvudet under duschen sen hoppa i lite kläder och rycka upp mig lite.. kanske!


HEMMA FRÅN STAN


Tog cykeln dit imorse och jag klarade mig utan en enda vurpa.

Har hämtat ut en preliminärskattesedel på skatteverket och när jag enda var på stan passade jag på att köpa busskort på folketshus. Fick 30 kr mer än om jag hade handlat på bussen.

Kom nyss ut ur duschen, ska hoppa i lite kläder sen laga ordning nått att äta innan jag ska på utbildning.

Hörs


SKRIDSKOR






LIVETS IRONI


Just nu finns det någon där uppe som skrattar och hånar mig,

Jag var nyss hos mikaela, hon skulle iväg och simma så jag tog en promenad hem. En snabb promenad eftersom Ibrahim skulle vänta på mig... Jag tycker inte om när folk ska behöva vänta, puh. Så här fort har jag nog inte gått hem på länge.

JAG KOM HEM 18.00

Loggar in och ser:

Ibo skickat 2009-02-09 17:58:

bayby ı have to go ı m soo sorry

Ibo skickat 2009-02-09 17:58:

we can talk later

Ibo skickat 2009-02-09 17:58:

and play game

Ibo skickat 2009-02-09 17:58:

pus pus love

Sjutton och femtioåttahahaha..Tvååå minuter..


LILLA LANDET (K)LAGOMT


MikaelaG säger:
ser du hur kallt de är ute?

Helene - säger:
jag ska kolla

Helene - säger:

-5

MikaelaG säger:
ok, inte så kallt då

Helene - säger:

nej lagomt

Helene - säger:

landet klagomt

- MikaelaG säger:
hahaha

Helene - säger:

haha klagomt
Helene - säger:

det blev en remix på klaga och lagomt stämde in på sverige

Sådär
Nu är pappas underställ på, sitter perfekt.. känns bra när jag kan ha pappas kläder.. undra om det känns lika bra för han att han kan ha mina då också. Nej, promenad står på schemat.


IDAG ÄR DET SOL


Jag är en sån person som har humöret efter vädret. Det är drygt dom flesta dagarna eftersom det (NÄSTAN) aldrig är sol. Jag älskar vintern.. bara det är sol ute, då är det så fint.

När jag vaknat till ska jag ta en promenad till mikaela sen ska vi hoppa i skridskorna. Jag får ha plåster på skavsåren från förra gången och hoppas att det hjälper.


PENGARNA STYR


Iallafall mitt liv.

Det värsta som finns är att inte ha ett jobb, jag längtar verkligen till den 25 när det inte kommer komma in ett enda litet öre på mitt konto. 

JIPPPPIEEE... gonatt


NU DRAR JAG


Ligger i sängen och har Angelica på tråden... haha! Måste avsluta snart för jag måste göra ren mina tänder sen ta en promenad till Resecentrum.

Hörs ikväll/inatt


PV = PojkVän


Nu vet ni det.

GOD MORGON!

Ligger i sängen under täcket fortfaranade, det är så varmt och skönt...Men jag måste väl hasa mig upp snart och fixa håret som står åt alla håll eftersom jag hoppade i ett bad igår halv tolv och sen somnade med blött hår.


KAN HAN SVENSKA?!


Pratade nyss med min kära pv. Han var lite nere på grund av jobb så nu har jag bett till gud och allah att det blir bra.

Det är konstigt hur dålig eneergi smittar av sig, jag var på bra humör alldeles nyss. Men det är väl så det är, om ens pv är nere blir man själv det.. nej men om jag skulle försöka sova lite, helst av allt skulle jag bara vilja krama han håååårt och säga att det ordnar sig. GODNATT!


HEM LJUVA HEM


Jag kom just på..

ATT JAG SKA JOBBA IMON! 17.00-24.00.... PÅ IKEEAA! Fan vad skönt, har inte varit där på jättejäättteee länge nu.

och igår sökte jag sommarjobb där. SNÄLLA, SNÄÄÄÄLLA låt mig få det. Jag ber och jag ska vara snäll hela året ut...okej, hela mitt liv.. bara jag fåååååråråår det.


VI HAR KUL ENDÅ

Fast att vi bor i olika länder.

Idag har jag umgåts med Ibrahim i princip hela dagen. Vi har spelat spel på msn.

Flaggspelet - Jag vann dom flesta gångerna. Han tyckte jag hade tur men det kallas skicklighet, när jag förklarade hur han skulle tänka började han vinna lite också.
Uno - Det tyckte jag var skit roligt på lekis, men på msn var det inte lika kul. Vi (ja vi spelade tillsammans) förlorade hela tiden först, så jag tyckte vi kunde byta spel. "Vänta, vi ska ta dom" sa han. När ibrahim hittade på en taktik började vi vinna mer.

Jag vet inte hur många gånger han sa "jag måste gå till jobbet, sista gången nu". Nu har han iallafall gått och jag har städat mitt rum.

Nu ska jag gå och sätta på rent på sängkläderna sen blir det väl melodifestivalen, eller börjar det nio?


















I MIN ENSAMHET


Sov kvar hos mika igår, vaknade för en kvart sen och nu är jag helt solo. Mika drog till falun tidigt imorse för att kika på sin pojkvän när han spelar badminton. hoppas det går bra för han.

Tänkte att jag skulle ta en promenad hem... MEN jag har ju skridskorna här och jag orkar inte släpa på dom då. Får nog hämta dom senare. Fyy  vilka skavsår jag fick igår, jag som vill åka mer idag. Frågan är bara vem som vill åka med mig?! tänkte fråga min bror men är inte säker på att han har ett par skrillor. Aja, får se hur det blir med allt. MEN NÅTT VILL/MÅSTE JAG GÖRA...


hockey proffs

kom nyss in från skridskoåkning med mika, så jävla kul. ska börja åka ofta.. snart kommer emma hit och då ska vi kika på en film, tills dess kikar vi på lets dance. 

ha en trevlig kväll.

makemebabies.com

gick in och gjorde två barn. här är resultatet:




Nu ska jag fortsätta kika på criminal minds.

THE BEAUTY IS IN THE WATCHERS EYE

idag är jag glad, dagarna går verkligen upp och ner just nu, tydligt det. det skulle inte skada med lite sol iallafall.

Vaknade upp i morse och såg att mina kort som jag beställt har kommit. MEN förpackningen var för stor så jag måste hämta dom på ica. så ikväll ska jag fixa med albumen. :D älskar att pyssla. jag borde fixa en liten pysselhörna hemma, eller kanske här hos mikaela, ja det blir bra. då kan hon också vara med....jag vet att du vill mikaela! :)

nu ska jag fixa till mikaela blogg, tackochhej.

go to hell

varför kan inte livet vara en dans på rosor?

ge mig ett bra jobb där jag kan tjäna bra pengar! får jag inget snart kan ni hälsa på mig på psyket, för där kommer jag hamna.....!

thank you!

idag ringde dom från ikea och undrade om jag kunde jobba på inventeringen som är på söndag, mellan 6 och 24. så jävla skönt, lite pengar iallafall!


RSS 2.0